Kuus märki, et pead oma elu muutma

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Caro / Scanpix

On sul tunne, et edasi astuda ei jaksa, jalad jääksid kui mutta kinni? Siis on ehk käes aeg oma elus tõsised muudatused ette võtta.

Higher Perspective toob välja kuus märki, millest aru saada, et peaksid oma elu muutma.

  1. Sa oled piiri peal. Kui sa tunned pidevalt rahutust, on see selge märk sellest, et pead midagi muutma, sest sa ei tunne end enam oma elus hästi. Sul on aeg edasi liikuda.
  2. Sa pidevalt unistad või siis vastupidi, elad minevikus. Unistamine on hea ning oma mälestuste austamine samuti. Aga kui sa leiad, et sa eladki vaid unelmais või minevikus, on aeg muutusteks. Jäta vanaga hüvasti ning põruta uute seikluste poole!
  3. Sa kardad oma tööd. Me veedame tööl suure hulga ärkveloldud ajast, nii et kui sul ei ole asjad töö juures hästi, tähendab see, et asjad ei saa olla hästi su elus üldiselt. Kui sa ei suuda hommikuti hirmutundest järjekordse päeva ees vabaneda, on aeg uuteks väljakutseteks.
  4. Sa oled ärevil. Kas su sõbrad ja lähedased ütlevad sulle pidevalt, et rahune maha, võta asju tšillimalt? Ärevus pole hea tunne!
  5. Sa oled väsinud. See ei pruugi olla füüsiline väsimus, vaid üldine tüdimus kogu sellest jamast. Väsinud elust, väsinud asjadest, väsinud oma kodust, väsinud oma linnast. Sa pead midagi muutma!
  6. Sa oled teiste peale kade. See on viimane märk, et pead leidma uue alguse, kui sa hakkad kadedust tundma selle üle, mis teistel on ja sul puudub.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles