Sony tegi Kesha vägistamisjuhtumi asjus avalduse

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kesha kohtumajast lahkumas.
Kesha kohtumajast lahkumas. Foto: Josiah Kamau/Josiah Kamau/BuzzFoto.com

Sel kuul on Twitteris populaarsust kogunud kaks vastuolulist märksõna: ühelt poolt #FreeKesha, teisalt #SonySupportsRape (Sony toetab vägistamist – toim.). Lauljanna fännid süüdistavad Sonyt selles, et plaadifirma sunnib naist väidetava vägistajaga koostööd jätkama.

Kesha üritas kohtu kaudu lõpetada lepingut produtsendi Dr Luke’iga, kes väidetavalt vägistas naist. Kohus lükkas Kesha palve tagasi ja fännid sattusid sellest lausa marru ning hakkasid protestima nii plaadifirma kui ka kuulsa produtsendi vastu, kirjutab Elite Daily.

Eile tegi Sony advokaat Scott A. Edelman plaadifirma nimel avalduse, milles rõhutab, et Sony peab alati oma arstide parimaid huve silmas. Avalduses seisab:

Sony pakub Keshale omalt poolt võimalust tööd jätkata ilma, et ta peaks kokku puutuma Dr Luke’iga, kuid Sony ei saa lõpetada lepingut, mis on sõlmitud Kesha ja Dr Luke’i vahel… Sony teeb kõik, et toetada artiste, kuid ei saa lõpetada lepingut, milles Sony ise pole osalinegi.

Selguse mõttes olgu öeldud, et Keshal on sõlmitud leping Dr Luke'i firmaga, mis tegutseb Sony alluvuses.

Sel nädalal võttis esimest korda pärast kohtuotsust sõna ka Kesha, kes tänas sotsiaalmeedia vahendusel kõiki fänne, kes on talle toetust avaldanud. Naine lubas, et peagi tuleb temalt ka pikem avaldus. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles