Naised tunnistavad, mida nad on suhte päästmiseks teinud

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Suhtes on alati kaks poolt ja see, kui tugev või nõrk suhe on, sõltub mõlemast partnerist. Kui üks tunneb, et armastus on hääbumas, siis ei saa teine üksinda suhet elusana hoida. 

Whisperi keskkonnas avaldavad naised, mida nad on teinud selleks, et suhet päästa. Enamik neist lugudest on väga ausad ja ka üsna kurvad.

  1. «Ma tunnen end nii üksikuna. Ainuke põhjus, miks ma tahan meie suhet päästa, on meie poeg. Ta pole ära teeninud katkist perekonda. Ta on väärt perekonda, kus probleemidele leitakse lahendus.»
  2. «Täna lõpetasin ma viimaks kõrvalsuhte, mis mul juba mõnda aega oli. Keskendun nüüd oma abielu päästmisele.»
  3. «Tellisin seksika pesu, lootes, et see aitab mu abielu päästa. See jõuab kohale järgmisel nädalal, aga siis on juba hilja...»
  4. «Arvan, et mu abikaasa tahab lahutust. Olen üritanud olla hea naine ja tahaks meie abielu nimel endiselt pingutada. Ma kardan kohutavalt, et tema ei taha sama teha.»
  5. «Seks oli aastaid halb, aga ma armastan teda surmani. Ma petsin selleks, et meie suhet päästa. Ja ma kavatsen seda uuesti teha. Ma lihtsalt soovin, et saaksin seda talle öelda.»
  6. «Ma üritan kõigest väest meie abielu päästa. Ma pole kindel, mida peaksin tegema või miks tema nii käitub. Ma lihtsalt tahan, et ta kohtleks mind hästi ja hoolitseks mu eest.»
  7. «Ma palusin abikaasal minuga paariteraapiasse tulla, et meie suhet päästa... Ta vastas: «Võib-olla, ma pole kindel, kas see on seda väärt.» Selline siis ongi see tunne, mis tekib suhte lõpus.»
  8. «Ma olen nii õnnelik, et mu abikaasa nõustus meie suhet päästma. Ma armastan teda alati, hoolimata sellest, mis meie vahel juhtub.»
  9. «Pärast kaks kuud lahus olemist, oleme abikaasaga uuesti koos ja parandame oma suhet. Varem oli ta selle vastu, aga loodetavasti saab kõik korda.»
  10. «Plaanime teraapiasse minna, et oma suhet päästa. See on väga raske aeg. Ma olen teinud vigu ja ma kardan nii väga, et jään temast ilma. Ma ei taha midagi rohkem, kui teha teda õnnelikuks.»
  11. «Valetasin ja ütlesin mehele, et ootan last. Ainult selleks, et meie abielu päästa.»
  12. «Hakkasime abikaasaga uuesti kohtingutel käima, loodetavasti see aitab meie abielule kaasa. Ma lihtsalt kardan, et selleks pole juba liiga hilja, kuigi võib-olla isegi on...»
  13. «Muretsen, et mina olen ainuke, kes meie suhte nimel pingutab ja tema ainult ootab, et see asi laiali laguneks.»
  14. «Ma pingutan nii kõvasti, et meie abielu päästa. Ma ei usu, et olen enam temasse armunud, kuid ma olen juba kaks aastat üritanud oma mehe vastu midagigi tunda.»
  15. «Tahan, et mu abielu kestaks elu lõpuni. Ma tahan kasvatada oma lapsi turvalises kodus ja stabiilses perekonnas. On aeg lõpetada muud jamad ja keskenduda oma abielule.»
  16. «Saatsin lapsed vanavanemate juurde, et saaksime oma suhtega tööd teha. Ma ei tea, kas mu abikaasa tahab seda teha nii väga kui mina.»
  17. «Ma olen ainuke, kes meie suhte nimel pingutab. Mulle tundub, et tal on ikka veel armuke.»
  18. «Oleme abikaasaga lahus, aga mitte lahutatud. Ma tahan meie abielu päästa, kuid mulle tundub, et tema on juba edasi liikunud... Ma ei tea enam, mida teha.»
  19. «Ma üritan meie abielu päästa, kuigi keegi ei mõista, miks ma enam üldse hoolin. Ma lubasin, et olen temaga halvas ja heas, kuni surm meid lahutab. Ma mõtlesin seda tõsiselt, kuigi mu süda võib olla kildudeks löödud.»
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles