Kokkukolivate paaride kolm peamist muret

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Caro / Scanpix

Te olete otsustanud kokku kolida? Palju õnne! See on tähtis verstapost ning kui sind painab mõni mure, siis ära karda, sa ei ole kohe kindlasti üksinda.

Cotton USA viis paaride seas läbi uuringu, et teada saada, millised on asjad, mille pärast kokku kolides inimesed kõige rohkem muretsevad.

  1. Partneri elustiiliga kohanemine. Kas sa tahad olla kodus, kui tema tahab minna välja? Kas ta tahab oma sõpradega üksi hängida või tahab, et sa läheksid kaasa? Mis kell on normaalne magama minna? Mis kell ta on harjunud õhtustama? Need on vaid mõned pealtnäha väikestest küsimustest, mida paarid endale kokku kolides esitavad, kirjutab Female First. Seega on ülioluline, et te ka oma väikesed igapäevased harjumused läbi arutaksite. Kindlasti on asju, millest sa ei soovi loobuda – näiteks igakuisest õhtusöögipeost sõpradega, samas on kindlasti aga harjumusi, mis on läbiräägitavad ja muudetavad. Lisaks soovite te kindlasti koos luua uusi rutiine.
     
  2. Iseseisvuse kaotamine. Sulle võib tunduda, et sa ei saa enam vabalt tulla ega minna ning teha plaane, ilma neid partneriga läbi arutamata. On oluline, et ka koos elades iseseisvus säiliks. Sul peaks säilima hobid ja sõbrad, kellega kohtud omapäi. Kui te veedate kogu oma aja koos, väsitate te teineteist ära. Aga kui te ei veeda jälle piisavalt aega koos, läheb suhe kiirelt halvaks. Hea mõte on nädala alguses plaanid umbkaudu paika panna ja läbi arutada. Nii teate mõlemad, mis on teise jaoks sel nädalal oluline ning soovi korral saate oma plaane ühiste plaanide ümber seada.
     
  3. Milliseid asju kaasa pakkida. Kumbki teist ei ole ilmselt vaimustuses mõttest, et magab voodilinadel, mis said kunagi eksiga koos ostetud. Ole teise tunnete suhtes leebe. Tõenäoliselt ei soovi ta, et teda ümbritseks mementod sinu eelmisest suhtest ning ilmselt ei taha ka sina, et iga asi riiulil tema eksi meelde tuletaks. Ostke koos uued linad ja rätikud ning aegamööda tekivad teie majapidamisse asjad, mis meenutavad teile vaid teineteist.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles