Kümme vihjet, et su partner plaanib sind maha jätta

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: ELTA / Scanpix

Olla see, kes maha jäetakse, ei ole kunagi lihtne, eriti kui sa ei taha, et suhe puruneks. Kui see sulle aga üllatusena tuleb, võib see sind täiesti jalust maha tõmmata. Seega on parem, kui sa oled suureks elumuutuseks valmis.

Lahutusekspert Sarah Davison annab väljaande Female First vahendusel nõu, kuidas märgata, et kallimal on suhte lõpetamise plaanid.

  1. Partner hakkab sagedamini ilma sinuta väljas käima. Ta ehk hakkab õhtuti hiljem saabuma ning teeb rohkem nädalavahetuseplaane, kuhu sind sisse ei arvestata. Üks Davisoni klient märkis, et tema eks hakkas üllatavalt palju aega spordiklubis veetma. Naine arvas, et mees on lihtsalt tervislikke eluviise hakanud harrastama, kuid tegelikult tahtis mees enne kohtinguturule naasmist paremas vormis olla.
  2. Sa tajud, et teie vahele on tekkinud distants. Võibolla on ta vaiksem kui varem või ei huvitu enam sinust samal määral kui enne.
  3. Ta hakkab peitma oma telefoni ning seadmetele tekivad ootamatult paroolid. Salalikult käitumine ning oma telefoni laokile mitte jätmine võib olla märk sellest, et ta on kohanud kedagi teist ja ei taha, et sa tema sõnumeid näeksid.
  4. Ta lõpetab sinu pere ja sõpradega aja veetmise. Sageli tunneb ta end süüdi, et plaanib sind maha jätta ning ta ei taha teiste ees teeselda, et kõik on korras.
  5. Sa tunned, et teievaheline side on kadunud. Paljud Davisoni kliendid on tõdenud, et tagasi mõeldes said nad suhte lõpust aru, kui vaatasid partnerile silma ja nägid, et sära ja side on kadunud.
  6. Puuduv füüsiline kontakt. Ta hakkab leidma vabandusi, et mitte sinuga seksida. See võib olla märk sellest, et teievaheline keemia on kadunud – kuigi paljud on öelnud, et vahetult enne lahkuminekut nende suguelu just paranes.
  7. Partner väldib avalikke hellitusi. Ta ei hoia enam sul käest ning ei taha sulle avalikus kohas musi teha – see võib olla märk, et ta tahab end avalikkuse ees juba vallalisena näidata.
  8. Tülid juhtuvad aina tihedamini. Ta võibolla provotseerib sind aina enam ning see võib olla märgiks, et ta otsib võimalusi suhte lõpetamiseks.
  9. Ta hakkab sind halvasti kohtlema. Üks Davisoni klient tunnistas, et tema eks hakkas temaga eriti õelalt käituma – lootuses, et naine nii ise suhtele lõpu teeb.
  10. Usalda oma intuitsiooni. Kui sa ei tunne end enam oma suhtes turvaliselt ja sulle näib, et asjad on halvasti, tasub oma intuitsiooni usaldada.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles