Elu24 video! Liisi Eesmaa soovitab aastapäeva vastuvõtuks: ärge uppuge printsessimaailma

Meisi Volt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Elu24 käis kohal Kanal 2 menusaate «Eesti tippmodell» salvestusel ja uuris, mida soovitab saatejuht ja tuntud moekunstnik Liisi Eesmaa neile, kes Eesti Vabariigi vastuvõtule särama minemas.

Moekunstnik Liisi Eesmaa rääkis Elu24-le, et tema loomingust saab Eesti vabariigi aastapäeval näha päris mitmeid kleite. «Eks hiljem näete, kes, mis, kuidas ja millega,» jäi Eesmaa salapäraseks.

«Kindlasti ärge uppuge sinna printsessimaailma, kui see teema tegelikult ei kõneta teid. Jääge ikka endaks ja mõelge selle peale, kuidas te end hästi tunnete,» soovitab disainer pidulikuks sündmuseks.

Kõige olulisemaks peab Eesmaa kuulata professionaalide nõu. «Stiilitunnetus on alati selline küsitav ala, aga ma soovitan soojalt - pöörduge eesti moedisainerite poole. Mõelge sellele, et kõikvõimalikud puhtad, konkreetsed pinnad, puhtad värvid, on värsked moodsad ja jäävad silma.»

Foto: Sander Ilvest

Liisi tunnistas, et ka tal endal on olnud olukordi, kui on vaja olnud kliendile ära öelda ja mitte oma kleite selga anda. «Olen tajunud, et meil ei ole sünergiat ja me tegelikult ei mõista ennast,» soovitab naine, et kui harmoonia ei sobi, tuleb võtta järgmine disainer.

Vaata videost!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles