Postimehe nädalahoroskoop 20.-26. veebruar

, www.eestihoroskoop.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Phovoir / Scanpix

Esmaspäeval on täiskuu - kuidas mõjutab see sinu tähemärki? Kellel on fookuses suhted, kes rügab töökoorma all? Kes aga võiks ette võtta rahaga majandamise?

Jäär

21. märts – 19. aprill

Tooni annavad töised tegemised. Oled hommikust õhtuni rakkes, kohustusi on palju ja neid võib veelgi lisanduda. Nädala teine pool sobib raske vaimse töö tegemiseks. Samuti on see hea aeg õppimiseks. Imekombel jagub sul püsivust ka selleks, et viia ennast kurssi teemadega, mis huvi ei paku, ent mis on tööülesannete täitmiseks vajalikud.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Fookuses on suhted. Küllap on enam kokkupuuteid sõpradega. Võib-olla kohtute lõbusal peol, aga ka sel juhul võivad jutuks tulla tõsised, väga olulised teemad. Kui teie vahel on olnud vääritimõistmist, võib pinge tugevneda. Samas on lootust asjad (võib-olla väga emotsionaalselt) selgeks rääkida ning rahulikult-sõbralikult edasi minna.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Suhted vanemate või teiste vanema põlvkonna sugulastega nõuavad nädala algul enam tähelepanu. Nädala lõpp on hea väljasõiduks või ka pikema reisi alustamiseks kallimaga. See annab võimaluse kahekesi olles rahulikult olulistel teemadel rääkida, mistõttu suureneb lähedus ja üksteisemõistmine.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Sinu teadmised ja oskused pannakse nüüd proovile. Kasuta oma teravat mõistust, ära karda arvamust välja öelda ka suurema kuulajaskonna ees. Kui tuleb seisukohti kaitsta, siis tee seda! Küll sa õigel hetkel ka õiged sõnad leiad. Ilmselt oled isegi üllatunud, kui kiirelt ja vaimukalt suudad reageerida.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Rahaliste tehingute tegemisel tasub nädala alguspäevil vägagi ettevaatlik olla. Kipud olema liiga enesekindel ning tegema suuri otsuseid hetkeemotsioonide ajel, mis võivad sind aga valele rajale viia. Pigem võiksid keskenduda suhetele ja võtta aega kallimaga rääkimiseks. Südamest südamesse mõttevahetus lähendab teid oluliselt.

Neitsi

23. august – 22. september

Esmaspäevane täiskuu Neitsi märgis paneb sind tugeva pinge alla. Käes on otsustav aeg, varasemad teod ja mõtted kannavad vilja. On näha, mis õnnestub, millised plaanid tasuks aga peast heita. Ole valmis loobuma sellest, mis sind enam ei vaimusta, mis röövib su jõudu ja tekitab ebakindlust.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Mineviku mõjud võivad nüüd mingil viisil tunda anda. Miski võib meenutada seiku endistest aegadest, võib ka ilmneda, et kunagi läbielatu tekitab ikka veel valu. Ka võib taas välja ilmuda inimene, kellega olid aastate eest lähedane. Ära lasku nostalgitsemisse, püsi ikka kindlalt ja teadlikult tänases päevas.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Võta rahaasjad luubi alla, nädala teine pool võib osutuda vägagi soodsaks, et teha olulisi investeeringuid või midagi maha müüa. Sõpradega suheldes ole ettevaatlik ja taktitundeline. Kui hakkad oma seisukohti väga emotsionaalselt ja otsekoheselt väljendama, võid kedagi solvata ja sõprussuhteid rikkuda.

Ambur

22. november – 21. detsember

Saturni ja Merkuuri sekstiil soosib kainet, mõistuspärast lähenemist. See on hea aeg õppimiseks – kohusetunnet jätkub, omandad teadmisi süsteemselt ja suudad eristada tähtsat vähem tähtsast. Ehkki asjad ei jää väga kiiresti meelde, talletuvad nüüd omandatud teadmised pikaks ajaks.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Reisile minekuks pole aeg kõige sobivam. Ka on nüüd õhus tavapärasest enam kuulujutte ja muud väärinfot. Selleks, et aru saada, mis on õige ja mis vale, tuleb infot analüüsida kainelt ja emotsioonitult. Nädala teisel poolel võid märgata häid võimalusi rahalisteks tehinguteks – need hetked tasub ära kasutada.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Äritegevuses tasub aeg maha võtta. Sa ei pruugi praegu õigesti reageerida, liigne emotsionaalsus segab valikute tegemist. Seetõttu on ka rahaliste tehingute sooritamine riskantne. Soodne aeg mõttevahetusteks sõpradega. Ära aja oma jonni, kuula, mis teistel öelda on. Nii võid palju targemaks saada.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Päike on alustanud oma kuuajalist teekonda läbi Kalade sodiaagimärgi, sulle annab see juurde energiat ja enesekindlust. Tasub mõelda, millised on su sihid järgnevaks aastaringiks. Ära mõtle teiste poolt su õlgadele pandud kohustustele, lähtu sellest, mida sina sisimas kõige rohkem tahad ja vajad!

Koostanud Maria Angel, www.eestihoroskoop.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles