Vormikas blogija astus kritiseerijatele vastu: kogukad naised võivad ka bikiine kanda!

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pluss-suuruses modell Ashley Graham.
Pluss-suuruses modell Ashley Graham. Foto: XPOSURE

Loey Lane on tudeng, loomasõber, abikaasa ja ilublogija. Ta postitab sageli videoid oma YouTube’i kanalis LoeyLane ja tagasiside, mida tema videod saavad, on alati huvitav. Kommenteerijate hulgas on nii neid, kes naist toetavad kui ka neid, kes teda kritiseerivad.

Loey pole lasknud aga kritiseerijatel end murda. Hiljuti postitas ta YouTube’i video, mille pealkirjaks pani «Why Fat Girls Shouldn’t Wear Bikinis» (miks paksud tüdrukud ei tohiks kanda bikiine – toim.). Ta selgitas video alguses, et millegipärast on see alati väga kuum teema, kui kogukamad naised kannavad bikiine ja ta otsustas ühte videosse kokku koondada põhjused, miks talle on öeldud, et ta ei tohiks bikiine kanda.

Põhjused, miks Loeyl on soovitatud bikiine pigem vältida:

  1. bikiinid ei näe kogukamate naiste seljas head välja;
  2. kui kogukas naine kannab bikiine, siis see tekitab teistes ebamugavust (Loey rõhutas, et seda ei öelda kunagi naistele, kes on heas vormis);
  3. kogukad naised propageerivad enda paljastamisega ülekaalulisust;
  4. kui kogukas naine kannab bikiine, siis ta «ootabki tagasisidet».

Loey polnud ühegi eelpool nimetatud põhjusega nõus ja tõi iga põhjuse juurde ka omapoolse selgituse.

Olulisim sõnum, mida Loey tahtis teistega jagada, on see, et iseendasse peab uskuma ja oma keha ning elu tuleb armastada. Elu on ju liiga lühike selleks, et muretseda teiste arvamuse pärast ja iga inimene peaks oma elu elama.

Vaata Loey videot (inglise keeles) ja jaga tema positiivset sõnumit teistega! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles