Internetist pruutkleidi tellinud naine sai pettuse osaliseks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: SCANPIX

34-aastane Londoni naine Monisha Rajesh hakkas internetist omale bikiine otsima, kuid jõudis kiirelt hoopis kleite pakkuvatele veebilehtedele. Naise tähelepanu köitis üks vintage stiilis valge ja tumesinisega kleit, mida kaunistasid pitsist detailid. Kleit hakkas naisele nii väga meeldima, et ta otsustas selle tellida.

Monisha Rajesh oli juba mõnda aega otsinud viisakat kleiti, millega saaks järgmisel kuul minna abielu registreerima. Leitud kleidi hinnaks oli 100 naela (129 eurot), ent kui naine läks ostu sooritama, ei leidnud ta enam selle disainiga kleiti samalt veebilehelt. Möödus mõni kuu, kui naine järsku märkas sarnast kleiti ühes sotsiaalmeedias ringlevas reklaamis, kirjutab Daily Mail.

Reklaam suunas ta veebilehele SammyDress.com ja uus kleit nägi naise sõnul välja täpselt samasugune nagu see, mida ta oli eelnevalt plaaninud osta. Ainuke erinevus oli see, et antud kleidi hinnaks oli kõigest 20 naela (25 eurot). Rajesh arvas, et tegemist on lihtsalt lõpumüügiga ja tellis kleidi pikemalt mõtlemata ära.

«Olin varemgi ostnud internetist lõpumüügis olevaid kaupu, seega olin oma ostus üsna kindel,» rääkis naine. Ent kui ta paki kätte sai, oli sellele märgitud saatjaks üks Hiina ettevõte. Rajeshi arvates oli see kahtlane, sest veebileht, millelt tema kleidi tellis, oli California ettevõtte oma.

Kui ta paki avas, ootas teda ees suur üllatus. «Pakis oli odav, hall, näruse välimusega kleit, mis meenutas lapse Halloweeni kostüümi. Kleidi disaini polnud kuigi hästi jäljendatud ja pitsist detailid lihtsalt rippusid kleidi küljes. Õmblused olid samuti lohakalt tehtud,» rääkis naine.

Pildil: vasakul pool kleit, mille naine enda arvates tellis; paremal kleit, mille ta sai.

Rajesh mõistis, et ta sai tüssata ja hakkas internetis otsima antud veebilehe kohta täpsemat infot. Kiirelt sai selgeks, et veebileht SammyDress.com pole usaldusväärne ja inimesed on varemgi sealt tellides tüssata saanud.

Monisha Rajesh leidis pika otsimise peale veebilehe Chotronette.com, kust SammyDress.com oma fotosid võttis. Sõbrannad Silvia Chiteala ja Laura Cazacu, veebilehe Chotronette.com loojad, kinnitasid, et nad on saanud palju vihjeid selle kohta, et nende tehtud kleitide pilte kasutatakse ühel teisel veebilehel. «Meie jaoks on see väga kurb, sest inimesed tellivad neid kleite lõpupidude või pulmade jaoks, kuid peavad tõsiselt pettuma, kui kleidid kohale jõuavad,» selgitasid sõbrannad.

Veebilehe SammyDress.com tegevust on hakatud lähemalt uurima ja Rajesh tellis omale uue kleidi lehelt Chotronette.com. Kleit peaks temani jõudma aegsasti enne pulmi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles