Kadri Kõusaar leidis mehe, kellele truu olla

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadri Kõusaar
Kadri Kõusaar Foto: Vitamin K Film.

Kirjanik ja filmitegija Kadri Kõusaar (30) on leidnud oma ellu väärilise partneri - tema armastatu Thor on Norra päritolu poliitiliste teaduste kraadi kaitsja USAst, kes töötab kooliraha teenimiseks Alaskal eksklusiivse giidi ja karujahimehena, kirjutas ajakiri Naised möödunud nädalal.
 

Alaskal on paar palju aega koos veetnud ning Kadri on seal filminud nii ürgloodust ja seiklusi kui ka massiivse materjali sealsetest isiksustest, karakteritest ja situatsioonidest, millest saab kokku tema Alaska-film.

Lisaks sellele on Kadril pooleli üks teine film, mistõttu peab ta valima, kas olla Inglismaal filmivõtetel või Thori juures Alaskal. Kuid selles, et ta suudab kõik lahusoldud kuud truu olla, pole naisel mingit kahtlust.

Kui Kadri läbimurdeks tõsiseltvõetavate filmitegijate ringkonda sai skandaalse tõsieluainelise filmi «Magnus» kohtusaaga, siis edasised auhinnad olenevad tema sõnul sellest, mida ta oma Alaska-saagast teeb ja kuhu edasi kulgeb.

«Minu Alaska-epohh on viinud mind sellistesse paikadesse, kuhu reeglina ei pääseta, ja toonud mu ellu mõtteid, üldistusi ja arenguid, mida mujalt ei saa,» lisas ta.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles