Angelina Jolie: ma ei tahtnud emaks saada

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Angelina Jolie laste Zahara Marley Jolie-Pitti (vasakul) ja Shiloh Nouvel Jolie-Pittiga.
Angelina Jolie laste Zahara Marley Jolie-Pitti (vasakul) ja Shiloh Nouvel Jolie-Pittiga. Foto: KEVIN WINTER/AFP

Angelina Jolie ja Brad Pitti perekond on Hollywoodis tuntud kui üks harmoonilisemaid peresid. Praegu kasvab nende peres kuus last, ent 20. eluaastates ei tundnud Jolie laste vastu üldse huvi.

«See kõlab veidralt, aga ma ei tahtnud lapsi saada,» ütles Jolie hiljuti ühes intervjuus. «Ma ei tahtnud rasedaks jääda. Ma ei hoidnud kunagi teiste lapsi. Ma ei kujutanud end emana ette.» See kõik aga muutus siis, kui naine käis Kambodžas «Lara Crofti» filmivõtetel, kirjutab Elle.com.

«Seal sain ma aru, et ajaloos on nii palju asju, mida mulle koolis ei õpetatud, ja et elus on veel nii palju asju, mida ma pidin õppima mõistma. See muutis mind väga alandlikuks,» meenutas naine. Ta võttis ühendust ÜROga ja läks organisatsiooni ridades Kambodžasse tagasi.

Ta mängis ühel kooliõuel lastega, kui teda tabas mõte: «Järsku sai mulle väga selgeks, et mu poeg on kuskil selles riigis.» 2002. aastal adopteeris Jolie oma vanima poja Maddoxi ja ülejäänu – lapsed ja abielu Brad Pittiga – on juba ajalugu.

Angelina Jolie ja Brad Pitt 2011. aastal lastega (AFP)
Angelina Jolie ja Brad Pitt 2011. aastal lastega (AFP) Foto: TORU YAMANAKA/AFP
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles