4-aastane poeg tegi emale valentinipäeva puhul unustamatu üllatuse

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: SCANPIX

Valentinipäev tähendab tavaliselt südamekujulisi kommikarpe ja nunnude kingituste vahetamist, aga kui sa oled hiljuti lõpetanud armusuhte, siis võib see päev tõeliselt haiget teha. 32-aastane Emma Schofield lahutas hiljuti oma abikaasast, kellega nad olid kuus aastat koos ja naine ei oodanud sugugi valentinipäeva. Ent tema poeg tegi talle unustamatu üllatuse.

Emma ja tema poeg Max olid toidupoes ning valmistusid kassasse minema. Max palus emal silmad kinni panna, kuid naine piilus vargsi, mida poeg teeb. Naise silmad läksid märjaks, kui ta nägi, kuidas poeg valis valentinipäevakaardi ja väikse pehme kaisukaru, edastab RedBook. 

Lisaks neile armsatele üllatustele pakkus poeg, et nad võiksid minna valentinipäeva puhul ühte pitsarestorani sööma. Väikemees oli «kohtinguks» lausa niivõrd valmistunud, et võttis kaasa purgitäie kogutud sente, millega ta oli nõus arve tasuma. Ettekandja oli neid juba mõnda aega jälginud ja kui ema ning poeg läksid arvet tasuma, olid tal silmad märjad. Pitsarestoran tegi neile söögi välja, sest kõiki liigutas väga see, mida väikemees oli oma ema heaks teinud. 

«See ääretult armas žest ajas mind õnnest nutma ja ma ei suutnud lõpetada oma poja kaisutamist,» kirjutas Emma Schofield oma Facebooki lehel. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles