The Body Shop hakkab vähendama nafta baasil toodetud plastpakendite kasutamist

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

The Body Shop International plaanib aastaks 2020 vähendada nafta baasil toodetud plastpakendite kasutamist 70 protsendi võrra. Kosmeetikatootja hakkab otsima uusi lahendusi toodete pakkimiseks, mis oleksid veelgi keskkonnasõbralikumad.

Ettevõtte sotsiaalse vastutuse direktori Christopher Davise sõnul on The Body Shop alati olnud teistmoodi mõtlemisviiside pioneer. «See on pärand, mille üle oleme väga uhked. Tahame tegutseda selle nimel, et vähendada planeedile tekitatavat kahju.» Selleks on aga vaja radikaalselt uuendada viise, kuidas kosmeetikat müüakse ja ostetakse ning muuta ka seda, kuidas tooteid kasutatakse.

Esimese sammuna plaanib The Body Shop hakata oma toodetes kasutama AirCarbonit®. AirCarboni® tootmisprotsess on üheksa korda tulemuslikum kui eelnevad tehnoloogiad, andes lahenduse, mis asendab nafta õhust võetud süsinikuga. Davis loodab, et nii suureneb The Body Shopi efektiivsus ning ühtlasi ka tootmiseks kasutatavate materjalide väärtus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles