Millal on naised kõige stiilsemad?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Carey Mulligan.
Carey Mulligan. Foto: Jordan Strauss/AP

30. sünnipäev on paljude jaoks oluline verstapost ja nüüd on uurimusega kinnitatud, et 30 on ka see vanus, mil naised on kõige enesekindlamad ja stiilsemad.

Värske Suurbritannias tehtud uurimus näitas, et naised on just 30-aastaselt kõige stiilsemad ja endaga rahul, täpselt selles eas on praegu näiteks näitlejannad Keira Knightley ja Carey Mulligan. Selles eas on naiste garderoobis ka kõige rohkem hinnalisi rõivaid, edastab Daily Mail.

Uurimuse järgi on 30. eluaastaks naisel keskmiselt 166 rõivaeset. Rõivaste, kingade ja aksessuaaride kogusummaks võib asjatundjate hinnangul olla kuni 9800 eurot. Uurimusest selgub, et 30-aastasel naisel võib olla umbes seitse kõrgmoe rõivakomplekti, vähemalt seitse paari hinnalisi jalanõusid ja 24 ehtekomplekti.

Channing Tatum abikaasaga (PA Images)
Channing Tatum abikaasaga (PA Images) Foto: RE/Westcom/Starmax/PA Images

Eksperdid analüüsisid sedagi, millal saavutavad mehed stiili mõistes oma tippvormi ja selgus, et neil kulub naistest kuus aastat kauem aega, sest mehed on kõige stiilsemad 36-aastaselt.

Kuigi meestel kulub oma stiili välja kujundamiseks kauem aega, eelistavad nad hinnalisemaid esemeid kui naised (mehe kogu garderoob võib maksta kuni 11 000 eurot). 36-aastaseks saavad sel aastal filmitähed Jake Gyllenhaal, Ryan Gosling ja Channing Tatum.

Uurimusest tuli välja ka see, et kõigest aasta hiljem – naiste puhul 31-aastaselt ja meestel 37-aastaselt – inimeste stiilitaju ja enesekindlus langevad. Samuti hakkab ka garderoobide väärtus vaikselt kahanema. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles