Kolm head nippi, kuidas kodu puudusi varjata

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kinnisvara, kodu. Algselt koos plaanitud ümberehitus võib lahkuminekul palju pahandust tuua. Pilt on illustratiivne.
Kinnisvara, kodu. Algselt koos plaanitud ümberehitus võib lahkuminekul palju pahandust tuua. Pilt on illustratiivne. Foto: SCANPIX

Isegi kui kodu pole viimase peal tip-top ning rahakotis napib vahendeid põhjalikuks renoveerimiseks, aitavad need lihtsad nipid puudusi varjata ja kodu parimad küljed nähtavale tuua.

1. Puhtus ja kord

Korras kodu paistab alati ilus, niisiis kasi seda korralikult: puhasta aknad ja vaibad, vaheta välja väsinud moega kardinad, viska minema katkised nõud ja koledaks kulunud käterätikud jms. Pööra tähelepanu väikestele asjadele: asenda näiteks vannitoa seebialus ja dušikardin uuega.

2. Korralik valgustus

Akende puhastusest juba oli juttu, aga palju annab kodule juurde ka korralik valgustus: asenda vanad ja katkised lambid ja pirnid uutega, lisa siia-sinna meeleolukamat valgustust või kaunite alustega küünlaid. Häid leide saab hea õnne korral odavkaubamajade valikust, samuti leidub sotsiaalvõrgustikes gruppe, kus inimesed soovivad asju tasuta ära anda.

3. Vaibad

Kaunid vaibad annavad kulunud põrandale parema väljanägemise, samuti lisavad ruumile isikupära.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles