Jubedus kuubis: Grammy gala kõige hirmsamad punase vaiba kostüümid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Recording artist Joy Villa arrives at the 58th Grammy Awards in Los Angeles, California February 15, 2016.  REUTERS/Danny Moloshok
Recording artist Joy Villa arrives at the 58th Grammy Awards in Los Angeles, California February 15, 2016. REUTERS/Danny Moloshok Foto: DANNY MOLOSHOK/REUTERS

Esmaspäeval, 15.veebruaril jagati Los Angeleses kätte Grammy muusikaauhinnad, mis tõi punasele vaibale ohtralt muusikuid ja muid staare. Pidulik üritus ei tähendanud aga seda, et kõik staarid oleks suutnud stiilselt riidesse panna. Toome teile kõige jubedamad nopped Grammy'de punaselt vaibalt.

Lauljatar Joy Villa otsustas punasele vaibale tulla kummalise konkstruktsiooniga, mis näitas liiga palju paljast ihu isegi Hollywoodi jaoks.

Foto: DANNY MOLOSHOK/REUTERS

Poplauljatar Dencia otsustas tulla punasele vaibale roosas kombekas, mis rikastatud Hello Kitty kujukeste ja kristallidega.

Foto: Chase Rollins/AFF/PA Images

Lauljatar Manika ei jätnud oma läbipaistva kleidikesega ruumi kujutlusvõimele.

Foto: Chase Rollins/AFF/PA Images

Z LaLa aga ehtis end musta ämblikuvõrguga, meenutades koguni Cheri 1986.aastal.

Foto: Sipa USA/Sthanlee Mirador/Sipa USA

 Zendaya soengu tagumisel poolel toimub liiga palju!

Foto: DANNY MOLOSHOK/REUTERS

Näitleja Johnny Depp oleks galale tulnud justkui äsja voodist ärganuna.

Foto: DANNY MOLOSHOK/REUTERS

Popstaar Justin Bieber üritas küll kogu tähelepanu väikevennale suunata, aga kriitikutele ei jäänud märkamata tema ajamata hõre habe.

Foto: SCANPIX

Cam pani puusse värvivalikuga, kleit ise kriitikutele üldjoones meeldib.

Foto: DANNY MOLOSHOK/REUTERS

Vaata ülejäänud punase vaiba õudusi galeriist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles