Ilu-lounge: kaks punase vaiba asendamatut meiki

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Modell: Kadri Kõusaar
Meik: Loore Härmat
Soeng: Soeng: Margit Merirand-Sarapuu
Modell: Kadri Kõusaar Meik: Loore Härmat Soeng: Soeng: Margit Merirand-Sarapuu Foto: Sander Ilvest / Postimees

Veebruar on pidude kuu ning glamuursetel üritustel on elegante välimus väga oluline. Kuidas aga saavutada tasakaal riietuse, meigi ja soengu vahel? Iluspetsialist Loore Härmat annab koos juuksur Margit Merirand-Sarapuuga nõu! Modelliks palusime imekauni Kadri Kõusaare. Mis Kadri soengutest ja meikidest arvab?

Esimese sammuna tuleb loomulikult välja valida kleit, siis saab selle juurde hakata meiki ja soengut nö konstrueerima. Sageli võib juhtuda nii, et rõhku on pandud ainult kleidile ning soeng ja meik jäävad ülipiduliku kleidi varju. Millised klassikalised soengud-meigid sobivad pidulikele vastuvõttudele?

Foto: Sander Ilvest / Postimees

Esimene meik: rõhutatud punane huul, glamuurne silmameik

Selle meigi puhul on tähtis, et silmameik ei tunduks domineeriv, vaid jääks värske ja rõhutatud oleksid ainult ripsmed ja lainerijoon. Seepärast kasutasin ripsmetutikuid ning ka laineril on väga tähtis ülesanne – kasutasin Pupa Vamp Stylo lainerit, mille mugav vildikasarnane otsik teeb lainerijoone tõmbamise ülilihtsaks!

Moes on jätkuvalt tugevad ja kaunilt väljajoonistatud kulmud. Kasutasin kulmude modelleerimiseks heledat Maybelline’i kulmupliiatsit, mille fikseerisin sama tooni Maybelline Brow Drama kulmugeeliga. Geel tagab kulmukarvade püsimise omal kohal ning sobib eriti hästi neile, kel kulmukarvad sassi kipuvad minema.

Kuna selle meigi tõmbenumbriks on huuled, siis võiks ka huulepulgapakend olla luksuslik. Kasutasin Guerlaini klassikalist punast huulepulka. Arvestada võiks ka sellega , et helepunased toonid jäävad nooruslikumad, aga tumedamad toonid küpsemad ja müstilisemad.

Pidulikkust saab kiirelt lisada näole ja dekolteele särapuudereid kasutades.

Foto: Sander Ilvest / Postimees

Teine meik: tume silm ja hele huul

See on samuti paljude lemmikmeik, mis sobib eriti hästi, kui tegemist on õhtusöögiga – väga tüütu on punast huulepulka iga natukese aja tagant kohendamas käia.

Sumedalt suitsuse silmameigi aluseks on hea must pliiats, millega kontuurida terve silma äär. See annab silmadele vajaliku sügavuse ja lisab müstikat. Kasutasin Clarinsi musta silmapliiatsit, millel on ka mugav hajutamisotsik.

NB! Silmapliiats tuleks kindlasti hajutada tumeda lauvärviga, nii ei hakka see laiali valguma. Kõige parem on kasutada selleks head lauvärvikomplekti (näiteks Couleur Caramel Palette Eye Essential): hele kulmuluule, keskmine tumedusega toon silmavakku ja tume toon silma välisnurka. Toonide valik on individuaalne ja sõltub riietusest, silmavärvist, juuksevärvist.

Selle meigi puhul võib kindlasti ka põski rohkem esile tuua, et nägu liiga kahvatuks ei jääks. Põsesarnadel kasutasin päikesepuudrit ja põse keskosal roosat, värskust andvat tooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles