Armusuhted kontoris on palju enam levinud, kui võiks arvata

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Tuleb välja, et töölt ei leita armastust ainult Hollywoodi filmides: värske küsitlus paljastas, et koguni 51 protsenti inimestest on oma karjääri jooksul olnud suhtes kolleegiga. 

Vault Office Romance küsitlusest võttis osa 2274 inimest ja kõigest 5 protsenti neist arvas, et tööl ei tohiks intiimseid suhteid luua. 51 protsenti kõigist vastanutest on olnud kolleegiga suhtes ja 23 protsenti neist inimestest tunnistas, et see suhe on aset leidnud viimase aasta jooksul, edastab Glamour.

Osalejatelt küsiti sedagi, kas nad on kunagi kontoris vahekorras olnud ja kolmandik inimestest tunnistas, et on seda teinud. 

Kõige rohkem kolleegidevahelisi armusuhteid on olnud jaemüügivaldkonnas: 62 protsenti selles valdkonnas töötavatest inimestest on olnud töökaaslasega ajutises või pikemas suhtes. Neile järgnesid tehnikavaldkonna, personalivaldkonna ja kindlustusvaldkonna töötajad. 

Küsitlus paljastas ka selle, et paljud inimesed leiavad töölt endale väga häid sõpru, kellega suheldakse ka pärast seda, kui üks või mõlemad on töökohta vahetanud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles