Noormees tegi valentinipäeva puhul kooliõdedele ilusa üllatuse

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

17-aastane Hayden Godfrey otsustas valentinipäeva puhul kõigile enda kooli tüdrukutele ilusa üllatuse teha: ta kinkis kõigile 834 kooliõele lille.

See mõte tekkis noormehel juba paar aastat tagasi, kui ta märkas, et mõni tüdruk ei saanud valentinipäeva puhul kelleltki ühtegi kaarti, lille ega muud kingitust. Godfrey on valentinipäeva puhul anonüümselt oma sõbrannadele alati lilli saatnud. Sel aastal otsustas tegus noormees oma haaret laiendada ja teha «võimalikult palju inimesi õnnelikuks», kirjutab Cosmpolitan.com.

Ta töötas kahel kohal, restoranis ja toidupoes, et lillede jaoks raha koguda. Ta soetas kokku 900 nelki, mille maksumuseks oli 450 dollarit (umbes 400 eurot). Godfrey tüdruksõber, 18-aastane Lilyan Sharp sõnas, et see žest oli «väga eriline» ja et kõigil kooli tüdrukutel oli nägu naerul.

Godfrey kirjutas Facebookis, et seda ei saa millegagi võrrelda, kui sa näed kõiki tüdrukuid kõndimas lilled käes.

So I did a thing today.Today I passed out 900 carnations, one to every girl at SVHS and it was totally worth it. I don...

Posted by Hayden Godfrey on Thursday, 11 February 2016
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles