Hotellikülalist ootab parim vastuvõtt Telegraafis

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavune Eesti parim hotelli vastuvõtuadministraator Kristel Kula.
Tänavune Eesti parim hotelli vastuvõtuadministraator Kristel Kula. Foto: AICR Estonia

Sel nädalavahetusel selgitati Eesti parim hotelli vastuvõtuadministraator, kelleks krooniti Kristel Kula hotell Telegraafist.

Kaheksa võistleja seast selgitati parim läbi rollimängude. «Andsin konkursil endast parima. Olin see kes ma olen oma igapäevatöös Hotell Telegraafi vastuvõtus, ning proovisin teenindada rollimängijaid sama personaalselt ja tähelepanelikult, kui oma hotelli kliente,» kommenteeris võitja.

Kula konkurentideks olid Jaanus Laaniste (Park Inn Central Tallinn),  Maria-Elisabeth Haava (Sokos Hotel Viru),  Irina Kisseljova (Kreutzwald Hotel Tallinn), Märt Õigus (Tallink Spa & Conference Hotel),  Mirjam Kruusmaa (Tallink City Hotel), Laur-Erik Ruus (Domina Inn Ilmarine) ja Stiina Ottesson (Swissotel Tallinn).

Valiku tegi viieliikmeline žürii, kuhu kuulus ka mullune konkursi võitja Rudolf Mannov Tallink City hotellist.

Kokku on parima administraatori võistlusi korraldatud juba üheksa aastat. Seekordne võitja sõidab Eestit esindama järgmisel aastal Uus-Meremaal toimuvatele hotelli vastuvõtuadministraatorite maailmameistrivõistlustele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles