Huulepulgatest: targad tänapäeva pliiatsid

Kristina Herodes
, moetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia

Pliiatsiga võid huuled raamida või katta kogu huulepinna. Meisterlikult välja joonistatud vambihuulte jaoks kulub üks konkreetne abimees tavaliselt ära. Tänapäeval ilumaailmas on palju armsaid paksukesi pliiats-huulepulki, milles on sageli kõik ühes: kontuur, toon, niisutav pai ja kestev koostis.

Foto: PantherMedia

Tänapäeva targad pliiatsid

1. Pupa Made to Last Definition Lips huulekontuur,

toon 300 – 12.55

Kristina Herodes: Laisa kaunitari lemmikpliiats – ülipüsiv värv ja teritamist mittevajav keeratav sisu. Pliiats on nii väike ja saledakene, et läheb lipsti igasse meigikotti.

Tänapäeval ilumaailmas on palju armsaid paksukesi pliiats-huulepulki, milles on sageli kõik ühes: kontuur, toon, niisutav pai ja kestev koostis.

2. IsaDora Perfect Lipliner huulekontuur, toon 36 – 10.50

Heili Klandorf: Nii kui kriipsu tõmbad, see sinna ka jääb, pehme ja plastiline, täitsa mõnus.

3. Glo Minerals Suede Matte mineraalne huulepliiats-pulk C- ja E-vitamiiniga, toon Bombshell 15.90

Siiri Liiva: Peale kandes tundub värv hästi pehme ja sametine, kuid küllalt kuiv. Kuna ma väga tihti erksat huulepulka ei kasuta, tuleb paksu pliiatsiga täpset tööd teha, et kaunist tulemust saada. Pärast söömist vajab värskendamist ja ilus punane huulepulgajälg jäi ka teetassi külge.

Foto: Martin Perens

4. The Body Shop huule- ja põsepulk, toon 40 Red 17.-

Meisi Volt: Väga mõnusa pehme koostise ja imehea kirsimoosi lõhnaga. Toon jääb väga ilus, natukene kumab, päris matt ei ole ja liialt ei läigi ka. Päeva jooksul hajub järk-järgult ja hästi loomulikult, mingeid inetuid rante ta ei jäta. Väikese musitesti tegime ka, küll pimedas autos, nii et päris täpselt ei tea, aga mulle näis, et kusagile huulepulgajälgi ta ei jätnud.

5. IsaDora Twist-up Matt Lips, toon Raving Red 13.90

Egle Pullerits: Särav moonipunane toon, mis sobib minusugusele heledapäisele sinisilmale. Jätab suhteliselt kuiva ja mati värvikihi, mis peab tublid tunnid vastu. Maha ei kulu, aga märke endast klaasile jätab. Päeva jooksul lisasin teda huulele rohkem enda tunde pärast, pealegi oli mõnus jälle pulkpliiats kätte võtta ja sealt lugeda: pöörane punane! Õhtul tasub huuli hellitada ja niisutada, siis võib pöörast punast kanda kas või iga päev.

Foto: AFP / Scanpix

TESTGRUPP Heili Sibrits (Postimehe kultuuritoimetuse juhataja), Sigrid Kurgjärv (Postimehe turundusjuht), Evelyn Kaldoja (välisuudiste toimetuse juhataja), Anu Saagim (Elu24.ee peatoimetaja), Mari-Liis Veskus (Kanal 2 produktsioonijuht), Heili Klandorf (Elustiili juhataja), Britt Rosen (Elustiili toimetaja), Egle Pullerits (Postimehe keeletoimetaja) Liisa Tagel (arvamusportaali toimetaja), Piret Kooli (Arteri toimetaja), Hanneli Rudi (Tarbija toimetuse juhataja), Siiri Liiva (Tarbija reporter), Kerli Kivistu (Tarbija reporter), Dagmar Lamp (Naine24.ee toimetaja), Meisi Volt (Elu24.ee reporter)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles