Huulepulgatest: parimad püsivad huulepulgad

Kristina Herodes
, moetoimetaja
Copy
Обращаем ваше внимание, что статье более пяти лет и она находится в нашем архиве. Мы не несем ответственности за содержание архивов, таким образом, может оказаться необходимым ознакомиться и с более новыми источниками.
Это видео больше не доступно. Это видео больше не доступно.

Punased huuled – see on jõud, sarm, sõnaõigus ja täiuslikkus. Tempokale kaunitarile on eeskätt tähtis, et huulepulk eeskujulikult käituks – püsiks viksilt peal ega nihverdaks end üle huuleäärte minema. Kui mõte hammastele või huuleümbruse kurdudesse hiilinud huulepunast on peamine pidur, mis su sõrmi siiani erksate toonide vastupandamatust maailmast eemal hoiab, tee tutvust selle perekonnaga siin.

Фото: Maiken Staak / Jumestusjutud

Eeskujulikult vastupidavad punased huulepulgad

1. Pupa I’m Matt Lip Fluid, toon 50 – 14.90

Heili Klandorf: Pintselhuulevärv, mis on koostiselt vedelam kui tavapärased – võib üle ääre minna. Kuivades aga ei valgunud huuleümbruse kortsukestesse ja pidas kenasti vastu. Kuid siis tegin saatusliku vea – hammustasin suure suuga õuna ja lõualt ei tahtnud värv enam sugugi lahkuda. Fantastiliselt ilus värv ja püsib hästi.

2. Make Up Forever Aqua Rouge kahepoolne püsiv huulepulk, toon Bright Orange 26.-

Egle Pullerits: Hea täpne aplikaator, soe särav toon ja matt lõpptulemus. Läbipaistev läikekiht niisutab huuli ja annab intensiivse lakisarnase läike. Püsivuse poolest ületab ootusi, huulte kuivamist sellega kartma ei pea.

3. Max Factor Lipfinity huulevärviduo, toon Hot 14.50

Kristina Herodes: Püsivus on ulme, mure on pigem see, kuidas värv viimaks huultelt kätte saada. Ei kulu ega tuhmu, kuid värv võib praguneda, kui palsamikihti päeva jooksul piisavalt tihti ei uuenda.

Фото: Martin Perens

4. M.A.C Matte, toon Russian Red 19.99

Kerli Kivistu: Minu lemmikhuulepulk, millega võid terve õhtu muretult veeta. Selge, puhas toon ja suurepärane püsivus, samas ei kuivata huuli. Väga naiselik.

5. Max Factor Colour Elixir, toon Ruby Tuesday 12.80

Sigrid Kurgjärv: Hästi ilus glamuurne läige! Klaasi ei määri, juues maha ei kulu. Huultel tundub pehme, tsipakene ehk kuiv, delikaatne ja meeldiv aroom. Mitmeid tunde püsib muutumatuna, mulle ta meeldib!

6. H&M Matte Lip Colour, toon Red Alert 9.99

Liisa Tagel: Värv on väga ilus ja nimi on äge! Selline õige, intensiivne punane, minu meelest sobib väga hästi tööle. Suudlemist ta kindlasti üle ei elaks, sest ta ei elanud üle isegi minu vastlakuklit ja teed. Katab päris mõnusalt ja ise maha ei tule.

7. Make Up Factory Magnetic Lips, toon 355 – 19.95

Heili Klandorf: Traditsiooniline jäigem huulepulk, huulesisesed kortsukesed tuleb eraldi üle käia. See-eest püsib hästi paigal ja ei pane plehku juues ega süües.

8. IsaDora Perfect Matt Lipstick, toon 03 – 13.90

Dagmar Lamp: Väga meeldis matt, eriline toon. Maale sõites värvisin praamijärjekorras huuli, komplimente sadas hiljem igalt poolt. Peol pidas vastu ka pärast hulka praadi ja morssi, suudelda sel päeval ei õnnestunud.

9. H&M Velvet Lip Cream, toon Le Beau Monde 7.99

Kristina Herodes: Vedel värv muutub huultel supermatiks, kuivaks ja kestvaks kihiks. Minema ei jookse, klaasile jälgi ei jäta, kuid värvikiht on selgelt tunda.

10. Max Factor Lipfinity kauapüsiv huulepulk, toon Always Chic 13.50

Piret Kooli: Huulepulga omamine ise on justkui naiselikkuse süst. Maheda lõhnaga, väga pehme tekstuuriga ning rikkaliku värviga huulepulk katab kenasti, ent kuna pole sage kasutaja, tundsin pidevalt, et huuled on millegagi kaetud. Värv jäi kohe kõigile silma ja naeratada oli värvitud suuga kuidagi hulga meeldivam.

TESTGRUPP Heili Sibrits (Postimehe kultuuritoimetuse juhataja), Sigrid Kurgjärv (Postimehe turundusjuht), Evelyn Kaldoja (välisuudiste toimetuse juhataja), Anu Saagim (Elu24.ee peatoimetaja), Mari-Liis Veskus (Kanal 2 produktsioonijuht), Heili Klandorf (Elustiili juhataja), Britt Rosen (Elustiili toimetaja), Egle Pullerits (Postimehe keeletoimetaja) Liisa Tagel (arvamusportaali toimetaja), Piret Kooli (Arteri toimetaja), Hanneli Rudi (Tarbija toimetuse juhataja), Siiri Liiva (Tarbija reporter), Kerli Kivistu (Tarbija reporter), Dagmar Lamp (Naine24.ee toimetaja), Meisi Volt (Elu24.ee reporter)

Комментарии
Copy
Наверх