Mehed tunnistavad, kuidas nad on üritanud naistele muljet avaldada

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üks mees tahtis naisele muljet avaldada ja teeskles, et talle maitseb lehtkapsas.
Üks mees tahtis naisele muljet avaldada ja teeskles, et talle maitseb lehtkapsas. Foto: SCANPIX

Redditis on mehed julgelt tunnistanud, kuidas on nemad üritanud naistele muljet avaldada. Nende ülestunnistused on ühest küljest kummalised, kuid samas väga naljakad.

Toome teieni mõned meeste vastustest.

1. «Kui ma käisin 6. klassis, leidsin metsast ühe väikse tiigi. Istusin vahel seal tiigis tunde ja lootsin, et kui mõni ilus tüdruk mind leiab (seda muidugi ei juhtunud), siis ta arvab, et ma olen nii müstiline ja huvitav.»

2. «Olin 17-aastaselt vetelpäästja ja vestlesin parajasti ühe kauni kolleegiga, kui meie selja taga hakkas üks väikelaps lämbuma. Hakkasin teda elustama ja kui kiirabi saabus, andsin lapse neile üle ning ta viidi haiglasse. Mu kolleeg oli terve selle aja mu kõrval ja kõndisime koos läbi rahvamassi meie kohtadele tagasi. Ma nutsin ja ta küsis minult, et kas mul on kõik hästi. Küsisin temalt läbi pisarate: «Kas ma nägin äge välja?».»

3. «Õppisin keskkoolis viipekeelt, sest mulle meeldis üks kurt tüdruk ja ma tahtsin temaga rääkida.»

4. «Kirjutasin ümber Justin Bieberi laulu «Baby» ja laulsin seda talle telefonis.»

5. «Mul on terve nimekiri jaburaid asju, mida ma olen naiste pärast tegema hakanud. Näiteks hakkasin suitsetama, jõin regulaarselt palju alkoholi, sirgendasin juukseid, kirjutasin kohutavaid luuletusi, ostsin tüdrukule sülearvuti, kutsusin tüdruku lasersõda mängima (rääkisin temaga vaid puhkepauside ajal), muutsin Facebookis oma nime ära, teesklesin huvi filosoofia vastu.»

6. «Õppisin selgeks tema emakeele ja reisisin 7000 kilomeetrit, et temaga kohtuda. Kohtudes sain teada, et ta on lesbi.»

7. «Tahtsin ühele lätlannale muljet avaldada ja jõin pitsitäie äädikat. Ta ei ärgitanud mind seda tegema, ma tahtsin seda ise teha. Ta oli üllatunud, aga see ei avaldanud talle muljet. Meist ei saanud asja.»

8. «Läksin tööle, et naisele muljet avaldada.»

9. «Keskkooli ajal narrisin üht nohikust poissi, sest tüdruk, kes mulle meeldis, tegi seda.»

10. «Teesklesin, et mulle maitseb lehtkapsas.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles