Uuring lükkas ümber levinud arvamuse: kõik vallalised ei pelgagi valentinipäeva

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

On neid, kes ei taha üldse vallalised olla ja eelistavad igal juhul suhtes olemist. Tegelikult on vallaline ju hea olla: sa ei pea kellegi soovidega arvestama ja keegi ei nori sinuga tüli. Sageli arvatakse, et vallalistele inimestele ei meeldi valentinipäev, sest see romantikast nõretav päev on mõeldud eelkõige paarikestele. See pole sugugi tõsi.

Veebileht OpenTable, mille kaudu saab broneerida erinevates restoranides laudu, viis läbi uuringu, millest selgus, et vallalised inimesed hoopis ootavad valentinipäeva, mitte ei pelga seda, vahendab Brit.co.

Uuringust paljastus, et 42 protsenti vallalistest inimestest ootab pikisilmi seda, et saaks valentinipäeval välja sööma minna. Umbes pooled vallalistest (46 protsenti) tunnistasid, et kavatsevad oma väljas söömise kogemust jagada sotsiaalmeedia vahendusel ja 21 protsenti inimestest lisas, et ilmselt teevad nad toidust ka pilte. 35 protsenti vallalistest kavatsevad välja sööma minna koos sõprade või pereliikmetega.

Kuidas suhtuvad aga vallalised sellesse, kui paarisuhtes olevad inimesed tahavad avalikus kohas oma tundeid väljendada? 59 protsenti vallalistest sõnas, et see ei häiri neid. 36 protsenti vallalistest leidis, et valentinipäev pole aga sugugi hea aeg abieluettepaneku tegemiseks. 

Uuringust võttis USAs osa üle 5000 inimese.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles