Seitse märki, mis näitavad, et sa ei viitsi kokata

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui sa oled üks neist naistest, kes ei ole suurem asi kokkamise sõber, siis tulevad sulle need tõsiasjad kindlasti ette.

  1. Sa ei saa elada ilma mikrolaineahju ja rösterita. Sõbrad kingivad sulle sageli köögitarvikuid, aga sul pole mingit huvi neid kasutada. Sulle piisab, kui saad sööki mikrokas soojendada.
  2. Sul on armid. Ja tõenäoliselt on need kokkamisega seotud õnnetuste tagajärjel saadud. Küll libiseb nuga käest, küll oled end kõrvetanud potiga ... Su keha räägib lugusid kokanduskatastroofidest.
  3. Sa ei ole suurem asi planeerija. Sul pole aimugi, mida sa sööd homme või laupäeval. Sa pole eriti hea planeerija, vähemalt mis puudutab toidupoenimekirjasid ja menüüd.
  4. Sa armastad süüa väljas. Või siis toitu koju kaasa osta. Muidugi sa tead, et see pole eriti soodne, aga vähemalt ei pea sa ise retsepte järgima ja pliidi ääres askeldama.
  5. Sa ei kutsu sõpru sageli külla. Sest see tähendaks, et sa peaksid kokkama ning su sõbrad teavad, et sinu tehtud roogasid pole kõige arukam süüa – kui nad just toidumürgitusega riskida ei taha.
  6. Kui seda ei saa külmutada, siis sa seda ei osta. Värsked asjad lähevad sageli su kapis halvaks, mistõttu oled sa loobunud nende ostmisest. Seetõttu on sinu toidukraam enamasti pärit sügavkülmast.
  7. Sul on peas parimate pitsakullerite telefoninumbrid. Ning sul ei lähe minutitki, et tellimus sisse anda. Samuti ei suuda sa ära kiita kõiki neid arendajad, kes on teinud toidu tellimise interneti kaudu nii mugavaks.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles