Uuring: kolmandik abielupaare ei suudle seksi ajal

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kohtingusait Victoria Milan tegi oma kasutajate seas uuringu, millest tuli välja, et kolmandik abielupaare ei suudle seksimise ajal.

Kaheksa inimest kümnest usuvad, et suudlemine on väga oluline, ning 90 protsenti leiavad, et suudlemine vaat et sama sensuaalne ja võrgutav kui kõik teised erootilised tegevused. Täiusliku suudluse saladus paistab olevat kirg ja seikluslikkus, mistõttu on uut armsamat erutavam suudelda kui pikaajalist partnerit.

Kolmandik küsitletud paaridest tõdeski, et nad ei naudi seksimise ajal enam oma kallima suudlemist, kuid mis puudutab armukest, siis 80 protsenti usub, et kõrvalehüppe ajal suudlemine on oluline osa erutavast elamusest.

Suisa 95 protsenti vastanutest tunnistavad, et neil on suuri raskusi hea suudlemispartneri leidmisega, ning usuvad, et kõik ei ole heaks suudluseks võimelised. Tuleb välja, et pikaajalise partneri suudlemist võetakse kui «kohustuslikku ülesannet» ning seda ei peetagi mõnusaks, mistõttu pigem piirdutakse lühikese musiga. Armukese võrgutamise juures on aga sensuaalsel suudlusel mängida oluline roll, vahendab Female First.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles