Vaginaaltõstja kinnitab: tegu on naisi jõustava spordialaga! (1)

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Facebook / Kuvatõmmis

Kim Anami on suhte- ja seksinõustaja, kellel on huvitav hobi. Nimelt tegeleb ta vaginaaltõstmisega – spordialaga, kus ta kasutab oma vaagnapõhjalihaseid raskuste tõstmiseks. Naine kinnitab, et suurimaks plussiks asja juures on fantastiline seks.

Raskuste tõstmiseks kasutatakse väikest kuulikest, mille külge saab kinnitada nöörid või paelad. Anami suudab muuhulgas tõsta kõiksuguseid troopilisi puuvilju, näiteks kookospähkleid või ananasse, aga ka surfilaudu. Ta praktiseerib «vaginaalset kung fud» viis korda nädalas ning ütleb, et vagiina on harukordne organ. Kui tupelihaseid korralikult treenida, parandab see lisaks naise võimekust nautida seksi, seejuures ka ejakuleerida.

Kim ütleb ka, et mõned tema kliendid, kellele ta on vaginaaltõstmist soovitanud, on lõpetanud mõne aja pärast Botoxi kasutamise, sest tegemist on lihtsalt niivõrd tervendava ja noorendava spordialaga. Ka günekoloogid kinnitavad, et tupelihaste tugevdamine on ainult hea, mis lisaks seksikvaliteedi parandamisele aitab ära hoida allavajet ehk prolapsiat – konditsiooni, mis eriti vanemas eas sünnitanud naisi kummitab.

Kim levitab hoogsalt vaginaaltõstmise sõna ning ta rändab mööda maailma, et spordiala populariseerida. Tema rännakut saab jälgida ka Instagramis, otsides teemaviidet «thingsiliftwithmyvagina» (asjad, mida ma tõstan oma vagiinaga). Vaata videost, kuidas inimesed reageerivad, kui naine oma vagiina võimekust näitab!

 
'Vagina Weightlifting Can Empower Women'

'Vagina Weightlifting Can Empower Women'http://barcroft.tv/kung-fu-vagina-weightlifter-lifts-weights-using-pelvic-floor-muscles#Vagina #Female #Empowerment

Posted by Barcroft TV on Tuesday, 2 February 2016
Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles