Kas ka Sarah Jessica Parker arvab, et Carrie ja Big olid suur viga?

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Fenomenaalne seriaal «Seks ja linn» lõppes küll juba rohkem kui kümme aastat tagasi, aga ikka veel kuuleme me selle kohta aeg-ajalt huvitavaid infokilde. Hiljuti tuli välja, et sarja looja Darren Star ei pidanud Carrie ja Bigi abiellumist üldse nii toredaks finaaliks.

Star väitis, et Carrie ja Bigi happy ending «reetis» seriaali põhimõtted, milleks ju olid just naiste iseseisvus ning fakt, et õnne ei pea otsima suhetest meestega, vaid naine ise saab end õnnelikuks teha. «Mitte, et naised ei leiaks abielust õnne,» täpsustas Star. «Aga meie eesmärk oli olla võimalikult erinev kõikidest varasematest romantilistest komöödiatest. Sellepärast naised sarja fännama hakkasidki. Kuid lõpuks sai sellest tavaline romantiline komöödia ...»

Foto: SCANPIX

Mida aga kirjaneitsi Carrie Bradshaw’d kehastanud Sarah Jessica Parker sellest arvab? Hiljutises intervjuus Yahoo Style’ile avaldab ta, et pole Stari hinnanguga nõus. Tema meelest Carrie ja Bigi armulugu oli ainus loogiline lõpplahendus.

«Minu mäletamist mööda abiellus Carrie Bigiga seetõttu, et ta soovis seda, mitte seetõttu, nagu oleks ta tundnud, et elu libiseb käest ja parem oleks kiirelt tegutseda,» ütleb SJP. «Ma ei arva, et naine end automaatselt pisendab, kui lubab mehel endaga abielluda. Mulle tundus alati, et Carrie jõudis hinges ise arusaamani [et soovib abielluda].»

Foto: SCANPIX

Samas lisas Sarah, et see ongi sarja üks võlusid – paljudel meist on senini veel oma seisukohti Carrie tegude suhtes ning me saame tänagi veel selle üle arutada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles