Toitumisnõustaja Erik Orgu soovitab Evelini leiba ka kaalulangetajatele

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evelin Ilves Tallinna toidumess 30.10.2015
Evelin Ilves Tallinna toidumess 30.10.2015 Foto: Viktor Burkivski

«Mul on sulle hea uudis – leidsin leiva, mis nii maitse kui koostisosade (olen selles suhtes väga karm) poolest ka kaalualandajale hästi sobib: see on Evelin Ilvese retsepti järgi toodetud rukkileib,» teatas toitumisnõustaja Erik Orgu oma blogis.

Erik Orgu kirjutab, et ta on pikemat aega püüdnud vastu tulla paljude soovile, et ta toitumiskavas võiks olla must leib.

Foto: Stanislav Moshkov/Õhtuleht

«Kahjuks pidin seda plaani pidevalt edasi lükkama, kuna turul puudus toode, mis sobiks koostisosade, toiteväärtuse ja loomulikult maitse poolest. Aasta alguses olin poes ja avastasin ennast leivariiulite vahel uudistamas ning siis see juhtuski! Nägin Evelini leiba – võtsin paki ja lugesin koostist, see sobis ning üle pika aja ostsin ka endale koju leiba,» avaldas Orgu, kuidas ta enda jaoks leiva avastas.

«Kodus hakkasin loomulikult maitset testima, ning ka see oli väga hea, polnud magus nagu enamik analoogseid tooteid. Peale vestlust Eveliniga, selgus, et suhkrut on sinna lisatud minimaalselt, just nii palju kui vaja, et kibe maitse kaoks,» soovitab Orgu.

Loe lähemalt Erik Orgu blogist siin!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles