Elo Mõttus-Leppik: paarisuhe ei toimi iseenesest

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elo Mõttus-Leppik.
Elo Mõttus-Leppik. Foto: SCANPIX

Elo Mõttus-Leppik ütles ajakirjale Nädal antud intervjuus, et suhe on väga oluline osa inimese elust, kuid selle asemel, et sellele fookus suunata, tegeldakse sageli kõige muuga ja arvatakse, et suhe on iseenesest toimiv asi.

«Kui ärimaailmas oleks nii palju läbikukkumisi, kui on inimestel eraelus, oleks enamik ettevõtteid pankrotis ja hakataks väga kiirelt tegutsema, et olukorda parandada. Mõeldaks töötajate koolitusele, majanduse edendamisele, otsitaks palavikuliselt põhjust. Huvitaval kombel õpime aastaid juristiks, ajakirjanikuks, ärijuhiks, arstiks, omandame eriala, et alustada oma karjääri, kuid suhetes arvatakse, et oleme kohe valmis ega pea end harima,» rääkis Mõttus-Leppik.

Järgmisel neljapäeval näitab Kanal 2 erisaadet «Avameelselt abielust», kus Elo Mõttus-Leppik ja Katrin Tibar vestlevad tuntud Eesti inimestega kooselust, kõrvalhüpetest, abieluvälisest flirdist, petmisest ja reetmisest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles