Anni Arro ja Epp Maria Kokamägi disainisid Ivo Nikkolole siidkleidid

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Johannes Arro

Moebränd Ivo Nikkolo esitles eile Epp Maria Kokamägi ja Anni Arro «Eesti naised IVo Nikkolole» projekti raames disainitud siidkleite, mille müügitulu annetatakse kodu kaotanud loomade abistamiseks.

Moebrändi turundusjuht Mervi Lill märkis, et Anni soovis juba kooliajal moedisaineriks saada ning paljud Epp Maria maalisarjad on inspireeritud just moest ja kleitidest.

Epp Maria Kokamägi sõnul on tema loodud kleit jõululik ning värvitooni puhul võib tugevat paralleeli tõmmata tema oma loominguga. Kunstniku suurest roosilembusest tulenevalt mängivad nii kleidi kangas kui detailides olulist rolli kuninglikud roosid.

«Mõte, milline kleit disainida, tuli kohe – lõige lähtub minu enda kehakujust, kuna tahan seda kleiti ise kandma hakata,» ütles Epp Maria Kokamägi.

Anni Arro sõnul on tema kleit pigem sügisene – kõrvitsatooni, punakast, sinepikarva triipude ja lilledega siidkangast.

Epp Maria Kokamägi ja Anni Arro disainitud kleidid on limiteeritud koguses müügil Ivo Nikkolo kauplustes. Nii Epp Maria kui Anni loodud kleit maksab 2999 krooni.

Projekt «Eesti naised Ivo Nikkolole» sai alguse 2007. aastal eesmärgiga kaasata kodumaise moepildi kujundamisse mõjukaid Eesti naisi, kes igapäevaselt moeloominguga ei tegele. Esimestena disainisid Ivo Nikkolole kleidi ETV armastatud saatejuht Anu Välba ning esileedi Evelin Ilves.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles