Sirje Kiin kohtus abikaasaga netifoorumis

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sirje Kiin kirjutas Viljandi raamatukogule
kingitud eksemplari pühenduse.
Sirje Kiin kirjutas Viljandi raamatukogule kingitud eksemplari pühenduse. Foto: Tiina Sarv

Underi-monograafia ning postkaardialbumi «Marie Underi Euroopa-reisid» autor Sirje Kiin (61) kohtus oma abikaasa Jack Waltersiga netifoorumis, kus nad vaidlesid kultuurierinevuste üle, selgub ajakirja Eesti Naine detsembrinumbrist.
 

«Ilmselt esitasin piisavalt teravaid küsimusi, et jäin USA majandusprofessorile silma…,» rääkis Sirje Kiin, kes oli ise siis leseks jäänud ja Jack oli lahutatud.

Olles neli kuud meilitsi ja Skype’i vahendusel suhelnud, kohtusid ja armusid nad lõpuks neutraalsel pinnal, Hispaanias Barcelonas. Kui algul käis Sirje Jackil Floridas külas ning mees tuli Eestisse, siis Lõuna-Dakotasse uude töökohta siirdudes kutsus viimane naise kaasa, otsustamaks, kas nad tahaksid sinna uue kodu rajada, ning 2007. aastal nad abiellusid.

«Jack on tõeline mõttekaaslane ja partner - kogen esmakordselt elus, et ka mind toetatakse mu töös ja eneseteostuses, et toetus on vastastikune,» märkis naine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles