Postimehe nädalahoroskoop 30. jaanuar - 5. veebruar

, www.eestihoroskoop.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Phovoir / Scanpix

Õhus on pingeid! Vaata, mida lubab Postimehe nädalahoroskoop sinu ja su lähedaste tähemärkidele.

Jäär

21. märts – 19. aprill

Nädalavahetus võib olla pingeline, tülid ja arusaamatused on kerged tekkima. Olgu sul mõistust õigel hetkel pidurit vajutada, seda nii suhtlusolukordades kui ka libedatel teedel liigeldes. Esmaspäevast hakkavad asjad laabuma, küllap leiad paaril viimasel nädalal vaevanud probleemidele lõpliku lahenduse.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Nädal võib alata tugevate emotsioonidega. Skorpionis liikuva Kuu ühendus Marsiga teeb su suhted iseäranis kirglikuks, ent tekitab ka tüllipööramise ohu. Võib ilmneda, et leidub inimesi, kes on su peale miskipärast kadedad või vihased ning üritavad kaikaid kodaraisse loopida. Sul tuleb olla sõnnilikult mõistlik ja rahulik.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Pole mõtet sõpradega poliitilistel teemadel arutelu arendada – vaidlus võib viia tulise sõnasõjani. Suuna oma energia igapäevastesse tegemistesse, täida hoolikalt tööülesandeid. Kui vaid end kokku võtad, jõuad sel nädalal iseäranis palju korda saata. Hea tööga on võimalik teenida väärikat tasu.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Küllap tundub isiklikes suhetes toimuv sulle praegu nii oluline, et tööasjad kipuvad tagaplaanile jääma. Kui oled vaba, võid nüüd ühtäkki kohata kedagi, kes juba esimesest pilgust su põlved nõrgaks võtab. Tunded möllavad ka juhul, kui oled pikaajalises suhtes. Tülitsemine kallimaga lõpeb tõenäoliselt kirgliku leppimisega.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Perekond ja kodu on sulle ülimalt olulised. Võimalik, et räägid kellegagi oma lähedastest pikalt ja põhjalikult, jagades kõige varjatumaid saladusi. Tunne, et sind mõistetakse, annab kindlust ja jõudu. Ka tööasjade ajamisel võib palju abi olla lähedaste soovitustest või lapsepõlvekogemustest.

Neitsi

23. august – 22. september

Võimalusterohke aeg jätkub. Ole avatud kõigele uuele, analüüsi infot tähelepanelikult – võid midagi väga olulist teada saada. Suuna energia õppimisse ja enesearendamisse. Sel nädalal on ülimalt tähtis ka füüsiline aktiivsus, sportlike hobidega tegelemine annab justkui elujõudu juurde.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Päevakorral on raha ja äri. Eriti juhul, kui oled miskit pidi pereäri või suguvõsa rahaasjadega seotud. Esmaspäeval ära aga äriasju ette võta – siis võivad emotsioonid mõistust varjutada. Küll tasub järgmistel päevadel täiel rinnal rahateenimisse panustada, asjad sujuvad jõudsasti.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Nädala alguse planeediseisud võimendavad sulle niigi loomuomast kirglikkust. Hea, kui saad oma tunded armastuses välja elada, pakkudes suurt naudingut nii partnerile kui ka endale. Üksindus võib olla valus taluda, ent seda valu aitab maandada energia loomingusse suunamine, samuti ka füüsiline pingutus.

Ambur

22. november – 21. detsember

Nädala esimesel poolel hoia rahaasjad ja eraelu kindlalt lahus! Ära pühenda oma saladustesse inimesi, kes tunduvad küll ülimalt sümpaatsed ja usaldusväärsed, ent keda sa tegelikult väga hästi ei tunne. Äritegevus võib suurepäraselt sujuda juhul, kui tegutsed omapäi või kauaaegse äripartneriga koos.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Uue nädala alguspäevi mõjutab juba mõnda aega püsinud Merkuuri, Pluuto ja Uraani pinge, mis aga päev-päevalt järele annab. On hea aeg vaimseks tööks. Energiat on palju ning mõistus terane, lausa läbitungiv. Küllap leiad nüüd lahendused probleemidele, mis on sind viimasel ajal üksjagu räsinud.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Kättesaadav info võib olla eksitav. Mõni uudis lausa jahmatab, aga kui tagamaid uurima hakkad, võib selguda, et tegemist on valeinfoga. Nädala teisel poolel annab töisel rindel mõndagi korda saata. Samas võid tunnetada tugevat konkurentsi, varem liitlastena tundunud isikud ei ole sinuga ühel meelel.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Nädalavahetus toob su ellu romantilisi võnkeid. Äriasju ajades ole iseseisev. Võimalik, et keegi sõpradest annab sulle nõu, ent sellest lähtumine viib sind pigem libedale teele. Nädala teine pool sobib õppimiseks, aga ka selleks, et omandatud teadmistepagasit endast vähem kogenutega jagada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles