Sport+seltsielu=spordilaager

Kristina Herodes
, moetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Mis võiks olla hea retsept mõnusa nädalalõpu veetmiseks? Pidu-pidu-pidu? Lebo-lebo-lebo? Või äkki hoopis sport-sport-sport? Olen omal nahal kõik variandid järele proovinud ja midagi pole teha – sport on lihtsalt kõige lahedam! Miks peaksid igasugu ägedad spordilaagrid vaid proffide pärusmaa olema? Üha enam korraldatakse meeleolukaid ja kõigile avatud trennikokkutulekuid.

Mitmepäevaseid spordilaagreid on käivitanud nii mõnedki spordiklubid ning hulludest aktivistidest ei paista puudust olevat. Viimsi Spa korraldatav Spordilaager on üks suuna eestvedajaid ning tähistas hiljuti juba oma kümnenda laagri ümmargust sünnipäeva. Grand Rose Spaas Saaremaal toimuval spordipeol on osalejaid, kes on platsis esimesest laagrist peale. Aga alati on ka uusi, kes pea ees tundmatus kohas vette hüppavad, mina nende hulgas. Ürituse hingeks on Viimsi Spa spordiklubi juht Kersti Ojalill. Rääkisime särasilmse tipptreeneriga mõistlikust sportimisest ja innustavatest spordilaagritest. Ripakil rõõmu, mida igaüks spordi kaudu oma ellu tuua võib, on tema sõnul tohutult!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles