Beatrice taastub raskest operatsioonist

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Beatrice – siinse stiilikaardi põnevaim romantik särab Embassy of Fashioni ja Colonna Kinnivara eelpeol.
Beatrice – siinse stiilikaardi põnevaim romantik särab Embassy of Fashioni ja Colonna Kinnivara eelpeol. Foto: Erlend Staub

Mullu novembris tabas modelliagentuuri ja restorani Mull omanikku Beatrice'i nii tugev seljavalu, et selle leevendamiseks ei piisanud mitte ühestki valuvaigistist.

Aeg-ajalt valusööstudega harjunud Beatrice ärkas ühel hommikul aga nii, et silme eest oli must ja enam kõndida ei saanud: «Esimene päev mööduski pisarates ja hirmus – sellele järgnesid valguvaigistid, visiit neuroloogi juurde, MRT ja vastuse ootamine,» kommenteeris staar Naistelehele.

Pärast operatsiooni on aga naise elukvaliteet kõvasti muutunud ja paranemise alguses oli raskusi ka kõige lihtsamate füüsiliste tegevustega.

Foto: Erlend Štaub

«Mu abikaasa Ed on mind aidanud ja aitab siiani, sest endiselt on asju, mida ma teha ei saa,» rääkis Beatrice, et taastumisaeg on olnud pikk, aga kõige hullem on seljataga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles