Austraallanna ootab viisikuid, nelja tüdrukut ja ühte poissi

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Austraalias Perthis elav naine kannab viisikuid, külastab nende tõttu sageli tualetti ning vajab 6000 kalorit päevas.

26-aastase Kim Tucci rasedus on jõudnud 29. rasedusnädalani ja ta jäädvustab blogis temaga toimuvat, edastab Daily Mail.

Tucci ja ta mehe peres kasvab varasemast kaks väikest tütart. Naine ja ta abikaasa tahtsid saada kolmanda lapsena poissi, kuid nüüd saavad veel viis last.

«Pean end sundima sööma, et kõik lapsed saaksid vajalikud ained kätte. Ma ei talu enam piimatooteid. Hakkasin kaalus ootamatult kaotama, kui tegelikult peaksin juurde võtma,» teatas naine oma blogis.

Austraallanna sõnul külastab ta öisel ajal WC-d umbes 12 korda, tal on kõhus oleva raskuse tõttu pidev seljavalu, peapööritus ja uimasus.

Tucci arvas pärast rasedusest teada saamist, et ootab kaksikuid, kuid hiljem selgus, et tegemist on nelja tüdruku ja ühe poisiga.

Austraallanna sõnul on ta kõhul palju naha venimisjälgi, mille kohta ta abikaasa sõnas, et ta peaks nende üle uhke olema.

Kui Tucci rasedus oli jõudnud 24. rasedusnädalani, tegi fotograaf Erin Elizabeth temast fotoseeria, et tal oleks viisikute ootusest ilus mälestus.

Arstide kinnitusel arenevad kõik viis last normaalselt ja on terved.

Pilte vaata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles