Naine sai Facebookis kõvasti kriitikat oma kulmude pärast

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: SCANPIX

Mandy Lamrini postitas Facebooki selfi, mis sai teistelt kasutajatelt väga palju kriitikat. Nimelt ei meeldinud paljudele see, et naisel on tätoveeritud kulmud. Südikas naine otsustas kritiseerijatele vastu astuda ja kirjutas, et ta on oma kulmudega väga rahul.

Lamrini sõnul sobivad tätoveeritud kulmud talle palju paremini kui tema loomulikud kulmud. Naine lasi omale kulmud tätoveerida vaid paari päeva eest ja tahtis oma uute kulmudega uhkustada ka sotsiaalmeedias, kirjutab Daily Mail.

Ta kirjutas oma selfi juurde, et ta on tulemusega väga rahul. Ent tema foto sai palju rohkem tähelepanu, kui naine oskas aimata.

Lamrini meigivaba selfit on jagatud üle 600 korra, sellel on üle 2000 meeldimise ja üle 23 000 kommentaari. Paljud õelad kommenteerijad on tema välimust kritiseerinud ja öelnud, et uued kulmud on «hirmutavad» ja «jõledad». Üks kommenteerija kirjutas: «Kas sul on peas kõik korras?»

Mõni kritiseerija arvas, et naine kasutas ise veekindlat markerit kulmude joonistamiseks. Teised uurisid, miks oli naine «vabatahtlikult nõus midagi sellist tegema». Lamrini fotost on tehtud ka mitu meemi, ühel neist on kulmudest joonistatud kotkas, kes lõpuks lihtsalt minema lendab, jättes naise näo paljaks.

Lamrini ei jäänud aga vaikivaks kannatajaks, vaid postitas sotsiaalmeediasse video, kus ta räägib, et uued kulmud sobivad talle paremini ja et tätoveerija tegi kulmud just nii, nagu Lamrini oli palunud. «Mina olen see, kes peab nende kulmudega ringi käima, mitte teie,» ütleb ta kritiseerijatele videos.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles