Seitse nippi, kuidas enesekindlamalt seksida

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Paljud naised hoiavad end mõnikord seksi ajal tagasi, kuna pole piisavalt enesekindlad enda keha suhtes. Kui oled seda tüüpi, et kustutad armatsedes tuled ja ronid linade vahele, enne kui partner sind näeb, võid paljust ilma jääda.

Seksimise ajal keha pärast muretsemine võib rikkuda nii enda kui partneri naudingu. Ning olenemata mitu korda kaaslane kinnitab, et ta sinu kehakumerusi armastab, ei pruugi enesekriitika niismaa lihtsalt haihtuda, kirjutas AolHealth.com.

Seetõttu on alljärgnevalt toodud proovimiseks mõned näpunäited, mis näitavad sinu keha parimast küljest ning suurendavad seeläbi seksist saadavat naudingut.

Leia parim valgus

Pimedas armatsemine võib tunduda võimalusena enda keha peita, kuid parem valida õrn ja soe valgustus (küünlad või hämarduv valgusti). Mees peab erutumiseks enda partnerit ka nägema ning nõrgas valguses ei paista välja pisivead, mille pärast muret võid tunda.

Kanna (õiget) pesu

Hiigelsuurte pidžaamapükste kandmise asemel võiks investeerida pesusse, milles hea välja näed. Ka tugikaartega rinnahoidjad ja normaalse lõikega püksikud võivad seksikad välja näha ning samas toetavad kehavorme.

Seksuaalõpetaja Logan Levkoffi sõnul oleme tihtipeale iseenda kõige suuremad kriitikud, partnerid aga armastavad naiste kurve. Varjame keha nii kaua, et enam ei mäletagi, milline see välja nägi, märkis ta.

Võta uusi poose

Kuigi misionäripoosis oled partnerile kõige vähem nähtav, võivad erinevad asendid sind parimate külgede pealt näidata. Näiteks naine-peal poosis võid end taha kallutada ja kõhulihaseid venitada, mis pakub kallimale ahvatleva vaatepildi. Külili seksides paistad välja sirutades pikk ja sale.

Ei tasu vabandada

Keha tõttu veidi ebakindlana tundes võid teha enda väljanägemise kohta halvustavaid märkusi või nalju. See on aga halvim otsus, kuna negatiivsele keskendumine võib teie mõlema iha vähendada. Võta pigem positiivne hoiak – enesekindlus on seksikam kui täiuslik keha.

Seksuaalõpetaja Amy Levine rõhutas, et seks pole sujuv nagu filmides ning samuti pole ideaalne meie keha, kuid see teebki armatsemise lõbusaks ja huvitavaks.

Seks-treeningu plaan

Suurepärase seksi jaoks ei ole vaja enda keha muuta, vaid otsustada end armastada ning seksi rohkem nautida. Samas, kui soovid tervise ja figuuri parandamiseks mõned kilod kaotada, pole seksist paremat motivatsiooni. Levkoffi sõnul mõjub treening suguelule suurepäraselt, kuna suurendab verevoolu genitaalidesse ning tõstab kõikide «hea enesetunde hormoonide» taset. Samuti tuntakse end vormis olles enesekindlamana, mis laseb seksi rohkem nautida.

Jäta mõni riideese selga

Seksimiseks ei pea te mõlemad partneriga tingimata alasti olema. Kui seda kogu aeg teete, võib alastus pikapeale isegi igavaks muutuda. Vahel võid mõne riideeseme selga jätta – näiteks seeliku või tema triiksärgi, mis mõjub seksikana ning varjab nii mõnedki keha ebatasasused.

Kujutle end seksisümbolina

Väikeses rollimängus pole midagi halba ning antud variandi puhul ei pea sellesse partnerit kaasamagi, kuna mäng toimub sinu peas. Vali lemmik kuulsus ning kujutle seksi ajal, et oled tema. Tema seksuaalset enesekindlust jäljendades võid lõpuks harjuda voodis iseendana sama kindel olema.

Kuigi soovime kõik seksi ajal vapustavad välja näha, on tegelikult peamine leida kontakt enda armastatu ja ihaldatuga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles