Leelo Raudsik: soovitaksin jääda blogimisel iseendaks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leelo Raudsik.
Leelo Raudsik. Foto: Erakogu
Thaya Ilusalong korraldab 29. jaanuaril eksklusiivse Blogijate Iluõhtu, viimaks kokku erinevate brändide esindajaid ja inimesed, kes oma blogides moest ja ilust kirjutavad. Üheks eksklusiivsel õhtul osalejaks on blogija Leelo Raudsik.
Kuidas tekkis idee alustada iseenda blogi pidamist?

 

Blogi pidamist alustasin esiteks sellepärast, et mul oli igav ja tahtsin vaheldust enda igapäevatööle. Teiseks soovisin jagada teistega oma muljeid ja kogemusi erinevate ilutoodetega. Mulle endale meeldib enne uue toote ostmist lugeda teiste arvamusi ja kommentaare ning minu jaoks on ilublogi pidamine oma panuse andmine lootuses, et ehk kellegi on minu arvamusest enda ostuotsuse tegemisel kasu.

 

Kui kaua olete blogimisega tegelenud?

 

Blogi alustasin peaaegu 5 aastat tagasi ja juba 7. veebruaril tulebki blogil esimene väike juubel. Kui blogimisega alustasin, siis ma ei arvanud, et selle juurde nii kauaks jään, ent üllataval kombel on see midagi, mis mulle siiani väga meeldib ning kui vahel mingil põhjusel postitada ei saa või ei jõua, siis on ikka väga paha tunne.

 

Millest koosneb ühe ilublogija päev?

 

Blogimisega tegelen küll igapäevaselt, aga üks selline korralik ilublogimise päev, mida tuleb ette kord või kaks nädalas, näeb välja umbes selline:
• hommikul saadan lapse lasteaeda ja mehe tööle;
• joon veel tassi hommikukohvi kuni "töömeile" loen ja ennast erinevates ilublogijate Facebooki gruppides toimuvaga kurssi viin;
• edasi tuleb toodete ja/või meigi või küünte postituste jaoks piltide tegemine. Tavaliselt võtab see päris kaua aega, sest soovin ikkagi blogi jaoks võimalikult head fotod teha. Meigi ja küünte piltide puhul tuleb enne pildistamist veel vastavalt meik teha või küüned lakkida;
• järgneb piltide töötlus ja postituste kirjutamine.
Niimoodi kirja panduna see ei tundugi nii ajamahukas tegevus, aga tegelikkuses läheb vahel  märkamatult terve päev ära.

 

Mis on teie jaoks blogimise juures kõige huvitavam?

 

Kõige huvitavam on tegelikult võimalus katsetada ja proovida tooteid ja brände, mille olemasolust muidu võib-olla midagi ei teaks. Samuti olen tänu blogimisele tutvunud väga toredate inimestega.

 

Milliseid soovitusi annaksite inimestele, kes sooviksid samuti alustada enda blogi pidamisega?

 

Eelkõige soovitaksin jääda blogimisel iseendaks ja nautida enda blogi pidamist.
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles