Janno ja Siret Seederi sügavam suhe algas kriiside ületamisest

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siret ja Janno Seeder.
Siret ja Janno Seeder. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Eesti hästi tuntud feng shui koolitajad Siret (43) ja Janno (45) Seeder võivad nii mõnegi inimese kadestama panna - sellist üksmeelt, austamist ja teineteisest hoolimist ei näe just sageli ning 23 kooselatud aasta järel on selgelt tajutav nendevaheline kehakeemia, kirjutab ajakiri Naised.

Kehakeel räägib rohkem kui sõnad: Siret keerab end nii näo kui ka kehaga kaasa poole, Janno teeb sama, mõlemad peavad omavahel ilmselgelt ladusat ja teineteist austavat dialoogi, millest kostub minevikust rääkides nostalgiat, veidi ka läbiseeditud valu, kuid veelgi rohkem lugupidamist ja armastust, kui jutujärg jõuab tänasesse päeva.

Siret ja Janno rääkisid, et nende suhtes on eri etappidel olnud neli suurt abielukriisi ning viimasel korral tundus Jannole, et naine on nagu pomm jala küljes, kes ei lase tal kõrgelt lennata, Siret ei saanud aga enam aru, kas ta on oma mehele sõber, töökaaslane või armuke.

«Siis mõistsime, et päriselt soovime ju ikkagi olla koos ja saada osa ühisest elumängust. Oleme teadlikult tegelenud enese arendamisega, mistõttu on meie suhe jõudnud palju sügavamale, kui oskasime alguses ette kujutada,» ütles Siret.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles