Mida talve nautimiseks selga panna?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Selleks, et lumistes oludes ja tublide  miinuskraadidega õues olemine maksimaalselt mugav-mõnus-soe oleks, on vaja korralikku riietust, kirjutab Terje Telling Osta.ee blogis.

Paljudele teeb lume (loe: talve) saabumine tõsiselt heameelt. Rõõmustajate grupi tippu kroonivad loomulikult suusahundid, järgnevad fun-ihalejad (kelgutajad, lumelaudurid) ning loodusnautlejad. Selleks, et lumistes oludes ja tublide miinuskraadidega õues olemine maksimaalselt mugav-mõnus-soe oleks, on vaja korralikku riietust.

Talvise ilma nautimiseks on vajalik õige riietus!
Foto: Osta.ee
Talvise ilma nautimiseks on vajalik õige riietus! Foto: Osta.ee Foto: osta.ee

Murdmaasuusatajatel on spordispetsiifilised riided – enamjaolt liibuvad suusapüksid, mis meenutavad liibuvaid jooksupükse. Kuid tavaliselt on suusapüksid seest karvastatud ehk fliisised. Ülaosas kantakse samuti lisaks soojale pesule fliisi ja külmemate ilmadega lisatakse peale veel vest.

Fun-grupile sobivad suurepäraselt koorikjope ja püksid. Need on universaalsed nii mäesuusatamise, kelgutamise kui ka jalutamise jaoks. Tõsi, jalutamise jaoks soovitaks omalt poolt panna ühe kihi riideid juurde.

Mida võiks veel talverõivaid ostes meeles pidada? Näiteks seda, et talverõivaste puhul pole vaja värve ja mustreid karta.

Vaata kõiki väljavalitud tooteid blogipostitusest.

Head talve nautimist! Nädalavahetusel kelgumäel näeme!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles