Elustiili soovitused: üritused, mida ei tasuks lähiajal maha magada

Heili Klandorf
, Postimees Elustiili juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Muusikaauhinnad 2016 neljapäeval, 28. jaanuaril Nordea Kontserdimajas.
Eesti Muusikaauhinnad 2016 neljapäeval, 28. jaanuaril Nordea Kontserdimajas. Foto: Korraldaja

Roki, tutvu kultuuriga, ela kaasa ja leia probleemidele lahendus - need on Postimehe ajakirja Elustiil nädala soovitused 23.-29. jaanuariks.

ROKI

Unusta aastatega lisandunud kehakaal ja muud täiskasvanumured, löö hari pähe, kinnita haaknõelad tagi külge ja torma kohale – legendaarne punkbänd J.M.K.E. tähistab 30. aastapäeva ühe korraliku peoga täna õhtul Rock Cafes. Bändi liider Villu Tamme nimetab nii pikka tegutsemisaega küll teatud mõttes arusaamatuseks, aga J.M.K.E. värvikas ajalugu – sh Eesti punkkultuurile hümnidena kõlavad lood – kõneleb teist keelt. Lisaks sünnipäevalapsele kütavad laval Psychoterror, Hot Kommunist, SS Robot ja soomlaste legend Rattus. Nii et kui oledki vahepeal kahtlema löönud, kas punk on ikka elus, siis pärast tänast õhtut on see küsimus moest maas.

TUTVU

Tähelepanu, sel nädalavahetusel vallutavad Haap­salu šotlased! Sündmusi jagub tartankanga tutvustusest ja müügist jääkeeglini, St. Andrewsi ülikooli madrigalirühma kontserdist Robert Burnsi luule maratonini, kõike kroonimas suur Šoti pidu koos viskimekkimisega kohalikus kultuurikeskuses. Tule ja veendu, et pole see kuurortlinn talvel nii vaikne midagi!

ELA KAASA

Eesti muusika-aasta tähtsaim auhinnatseremoonia on taas ukse ees – juba tuleval neljapäeval, 28. jaanuaril saad Nordea kontserdimajas kaasa elada Eesti muusikaauhindade galale, kus tunnustust jagatakse 17 kategoorias. Meeleolukale õhtule lisavad vürtsi õhtujuhid Liis Lemsalu ja Karl-Erik Taukar, kes astuvad publiku ette eelmise aasta hittlugude popurriiga. Esinevad Elina Born, Tanel Padar & The Sun, Cartoon, Trad.Attack!, Jüri Pootsmann, Leslie Da Bass. Kiirusta, sest piletid on otsakorral!

LOE

Sinu lapsed, minu lapsed, meie lapsed ... kõik kokku üks suur kärgpere. Kui oled alustanud uut suhet ja tahad, et see teeks su lapsele võimalikult vähe valu, või kui sinu uuel partneril on laps, kellega kardad tekkivat probleeme, siis leiad kindlasti head nõu ja näpunäiteid Katrin Saali Sauli «Eluterve kärgpere käsiraamatust». Raamatu väärtust tõstavad Eesti inimeste lood, kes on läinud uuele suhteringile või kogenud omal nahal vanemate lahutust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles