Mis on sinu tähemärgi salajane iseloomujoon?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Phovoir / Scanpix

Astroloogia tegeleb muuhulgas sama tähemärgi all sündinud inimeste iseloomuomadustes sarnasuste märkamisega. Paljud tähemärkide omadustest on meile tuntud ja teada, kuid siin on mõned, millest on ehk vähem räägitud.

Distractify kaevus sodiaagi saladustesse. Ehk on just siin mõni su salajane iseloomuomadus peidus, mida sa varem polegi enda juures täheldanud?

Jäär

Jääradel on vastupandamatu tahe juhtida, nad on selleks sündinud ja kõik teavad seda. Kuid kui sa oled Jäär ja mingil põhjusel pole sa liider, teed sa kõik selleks, et see muutuks. Pea meeles: et esikohale jõuda, ei tohiks teisi jalge alla talluda!

Sõnn

Sõnnid on teada-tuntud kangekaelad, kuid paljud ei tea ehk, et sul on nõrkus ilusate asjade vastu. Kõige lihtsam viis Sõnni paigalt liigutada, on soovitada tal endale midagi toredat ja kena lubada või saata neile lillesülem.

Kaksikud

Kaksikutele meeldib rääkida ning nad suudavad veenvalt maha müüa ükskõik mis situatsiooni mõlemad vaatenurgad. Kaksikuna võid sa sõbrale rääkida kõike, mida ta kuulda tahab, pöörata siis aga oma arvamust kardinaalselt teises suunas. Sa ei pruugi küll suuta kontrollida, mida sa räägid, aga püüa oma sõnu vähemalt leebemalt serveerida.

Vähk

Vähk elab läbi tugevalt nii enda kui ka lähikondsete emotsioone. Empaatiline olla on küll hea, kuid on ka kohutavalt väsitav. Jäta endale igas päevas aega rahunemiseks ja akude laadimiseks ning vabane kõigist tunnetest, mida sa ehk püüad alla suruda.

Lõvi

Kui Lõvi on sihi paika seadnud, teeb ta kõik, et selleni jõuda. Suhetes võib see kaasa tuua sagedast kokku-lahku mustrit. Lõvid lihtsalt ei oska loobuda sellest, mida nad tahavad, isegi kui nad korduvalt ümber mõtlevad.

Neitsi

Neitsid on head inimesed: neile saab toetuda ja neid saab usaldada, nende kätesse võid anda oma elu. Ometi võivad Neitsid ootamatult eraklikuks muutuda ning ära öelda kõiksugustest sotsiaalsetest kohustustest. Ära võta isiklikult, kui su Neitsist sõber su sünnipäevale ei jõua. Nad on alati olemas, kui sa neid päriselt vajad.

Kaalud

Teadupoolest on Kaalud ratsionaalsed ja õiglased inimesed. Vahel võib jääda mulje, et nad on ka liialt külmad, kuid see pole nii. Nad lihtsalt ei suuda mõista, miks peaks keegi järgima oma südant, kui peaga mõeldes pole see kõige mõistlikum valik.

Skorpion

Skorpionid otsivad alati tõde ning nad tunnevad vale mitme kilomeetri kaugusele ära. Nad on kirglikud inimesed, kuid vahel võib nende kirg muutuda omandihimuks ja armukadeduseks. Kui nende partner on aus, on kõik suurepärane, vastasel korral... hoia oma piip ja prillid!

Ambur

Amburitele meeldib seigelda. Neil on raskusi pühendumisega, kuna nad ei taha, et miski neid piiraks. Kui sinu partneriks on Ambur, ole alati valmis rutiinne elu maha jätma, et järjekordsele avastusretkele minna. Kui nad näevad, et oled valmis nendega maailma vallutama, ei tunne nad end piiratuna ja teavad, et on sinus leidnud emotsionaalse rännukaaslase kogu eluks.

Kaljukits

Kaljukitsedel õnnestub pea iga ettevõtmine, sest nad lihtsalt ei loobu enne, kui on jõudnud eesmärgini. Kuna nad on aga nii eesmärgikindlad, peaksid nad oma nimekirja lisama ka seksi ja «näita oma partnerile, et sa teda armastad», sest muidu taandub nende elu ainult tööle.

Veevalaja

Veevalajad armastavad üldiselt inimkonda, kuid nende jaoks on raske oma sooje tundeid avaldada konkreetsetele inimestele. Asi pole selles, et nad armastust ei tunneks, nad lihtsalt ei näe vajadust seda demonstreerida. Ja sügaval sisimas naudivad nad seda, et jäävad igas seltskonnas oma ekstravagantse olemisega silma.

Kalad

Kalad on äärmiselt kunstilembesed ja andekad, neile sobib igasugune loominguline töö. Vahel võivad nad aga oma kujuteldavasse maailma lõksu jääda ning vajavad, et keegi nad maa peale tooks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles