Juuksuri heategu sulatab südameid

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: SCANPIX

11-aastaste kaksikute Liami ja Mady ema teab, et juuksuris käimine võib olla väga stressirohke tegevus. Õnneks viis elu neid kokku juuksuri Julia Werderiga, kelle käitumine liigutas kaksikute ema väga.

Liamil ja Madyl on haruldane Pitt Hopkinsi südroom. Kuna lapsed ei püsi eriti paigal, oli Werder nõus oma tööd tegema nii, et lastel oleks võimalikult mugav. Näiteks on ta istunud Mady kõrval põrandal – tüdruk mängis ja Werder sai rahulikult tema juukseid lõigata, edastab Good Housekeeping.

Ta on juukseid lõiganud ka koos Liamiga akna juures seistes, sest mööduvad autod mõjusid poisile rahustavalt. Liami ja Mady ema Laura Connerton ütles, et juuksuri kannatlikkust, empaatia ja abivalmidus aitavad tema lastel lõõgastuda ning see on ema jaoks ääretult oluline.

«Teistele ei pruugi see tunduda suure asjaga, kuid kui peres on arenguraskustega lapsed, siis on selliste inimeste olemasolu väga tähtis,» kirjutas Connerton Facebookis.

Juuksur Julia Werder ütles, et tema jaoks polnud see mingi pingutus. «Üritame salongis vastu tulla kõigile klientidele ja nende soovidele, meie jaoks pole tähtis, kas inimene on erivajadustega või mitte,» sõnas ta. «Ma nägin ka seda, kui palju ärevust see Laurale tekitas, kui ta pidi lastega juuksurisse tulema, seega me tahtsime ka tema elu lihtsamaks muuta. Kui ma suudan asja kõigi jaoks mugavamaks muuta, siis seda ma ka teen.»

This is Julia "Jules" Werder, a stylist at a local Super Cuts in Philadelphia, Pa. She is an exceptional human being. ...

Posted by Laura Tennesen Connerton on Sunday, 10 January 2016
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles