Viis seksikamat flirtija tüüpi: milline neist oled sina?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kansase ülikooli teadlased pöörasid oma tähelepanu flirtimisele ja uurisid, millised on kõige enam levinud flirtimisstiilid. Nad tõid uuringust välja viis kõige seksikamat flirtija tüüpi. Milline neist oled sina?

Füüsiline flirtija: ta ei karda oma seksuaalset huvi välja näidata. Ta armub kergesti ja loob kiiresti suhteid, tema suhetes on tugev emotsionaalne side ja seksuaalne keemia, kirjutab YourTango.

Traditsiooniline flirtija: tal on n-ö vanakooli väärtushinnangud. Ta teab, et mehed peaksid naisi jahtima ja usub sellesse, et enne suhte loomist tuleks õppida partnerit tundma. Traditsiooniliselt flirtiva loomuga naised võivad tihtipeale kurta, et mehed ei pane neid tähele.

Viisakas flirtija: ta järgib kõiki reegleid ja flirdib mitteseksuaalsel moel. Neile, kes talle meeldivad, läheneb ta aeglaselt, aga kui ta on juba suhte loonud, on see suhe kindlasti väga tähendusrikas.

Siiras flirtija: ta tunneb huvi selle vastu, kuidas teistel läheb. Ta tahab siiralt oma vestluskaaslast tundma õppida ja luua emotsionaalset sidet. Seda flirtimisstiili eelistavad pigem naised kui mehed. Tema suhted on tähendusrikkad ja emotsionaalsed.

Mänguline flirtija: üsna harva viib flirtimine teda tähendusrikka suhteni. Ta naudib flirtimist ja võtab seda tavaliselt kui võimalust tõsta oma enesehinnangut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles