Igavest noorust otsimas ehk katsetame kreeme!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Keegi meist ei taha enneaegselt vananeda ning kui palutakse üht või teist toodet katsetada, siis ollakse enamasti lahkesti nõus. Vähemalt mina ja teised katsealused ütlesid «jah», kui pakuti katsetada Biotopix-i ja Duolys-i noorendavaid tooteid, kirjutab Terje Telling Osta.ee blogis.

Naha vananemine on normaalne ja pöördumatu protsess, mis algab umbes 30-aastaselt. Kuna nahk ei suuda olla nii prink ja «kohev» nagu noorel inimesel, tekivad naha kokkuvajumise tagajärjel kortsud. Kortsud jagunevad:

  • Dünaamilised (miimika) kortsud vanuses 30-50a. tekivad näo lihaste töö tagajärjena, kui me väljendame oma emotsioone – rääkides, naerdes, olles tigedad jne. Reeglina tekivad miimilised kortsud kulmude vahele, otsmikule horisontaalselt ning silmade ümber.
  • Staatilised (rahuloleku) kortsud – vanuses 45-60a. on põhjustatud vananemisest – keskonna- ja sisefaktoritest, nagu dieet, ainevahetuse muutus, geneetiline eelsoodumus, suitsetamine ja liigne päevitamine. Reeglina tekivad kortsud nina ja suu ning silmade ümber.

Keegi meist ei taha enneaegselt vananeda ning kui palutakse üht või teist toodet katsetada, siis ollakse enamasti lahkesti nõus. Vähemalt mina ja teised katsealused ütlesid «jah», kui pakuti katsetada Biotopix-i ja Duolys-i noorendavaid tooteid.

KADRI (31) kasutas  Duolys intensiivselt noorendav seerumit hüalüroonhappega ning jäi sellega üldjoontes rahule ning julgeb seda rahuliku südamega teistelegi soovitada.

TERJE (35) kasutas Biotopix Advanced Anti-Wrinkle Treatment kreemi ning kirjeldas seda kui peaaegu lõhnatut kreemi, mida kasutades on naha enesetunne hea ning kasutab kreemi kindlasti edasi.

KAIE (40) kasutas Biotopix Specific Bi-Active kreemi tursetele ja tumedustele, mis peaks silmaümbruste tumedust vähendama ning kirjeldab seda kui mõnusar, kergelt imenduvat ning lõhnavaba kuid märkimisväärseid tulemusi veel täheldanud ei ole.

AVE (47) kasutas Biotopix Advanced Anti-Wrinkle Treatment kreemi ning kirjeldas kreemi kui meeldiva konsistentsiga, mis imendus piisavalt kiiresti, aga ei olnud sealjuures liiga «light». Avele meeldis ka, et kreemil ei olnud tuntavalt tugevat lõhna. Imetoimete puudumisele vaatamata andis Ave katsetatud kreemile hindeks tugeva 4+.
 
KAIE (47) katsetas Duolys intensiivne vananemisvastane hooldus C vitamiiniga + Biotopix Specific Flashliftiga ning ütles, et kreem oli tema jaoks täitsa uudne. C-vitamiin tuli kapslist esimesel kasutamisel kreemitopsi lasta. Hiljem siis vajutada aga nupule nagu annaks muruniitjale bensiini peale enne käivitamist. Kreem imendus hästi ja oli väga «kerge» ning lõhnatu. Silmapaistvaid tulemusi Kaie ei näinud, kuid jäi kreemiga sellele vaatamata rahule.
 
AINU (79) Biotopix Advanced Anti-Wrinkle Treatment kreem on katsealune, kellele kreem kõige paremini ei sobinud. Kreemi nahale kandes oli Ainul tunne, et näonahk hakkab kiskuma, samas märkides, et tõenäoliselt täidab kreem oma eesmärki, kuid temal tekitas pigem ebamugavustunnet. Ainu oli ka ainuke, kes ei läinud katsega lõpuni.
 
ANDRA (34) Biotopix Advanced Anti-Wrinkle Treatment kreemi liitus katsega hiljem, kuid on juba pärast 3-nädalast kreemi kasutamist väga rahul. Eriti pidas Andra märkimisväärseks miimikakortsude vähenemise silmaümbruspiirkonnas. Andra kirjeldab, et nahk on mõnus ja klaar ning isegi punnid olevat kõik ära kadunud. Andra lubab sellele kreemile jääda truuks.
 

Enne ja pärast pildid ning pikemad kirjeldused leiad siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles