«Seksi ja linna» looja: Carrie poleks pidanud kunagi abielluma

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mr Big ja Carrie Bradshaw.
Mr Big ja Carrie Bradshaw. Foto: /AP

«Seksi ja linna» seriaali looja Darren Star ütles hiljuti antud intervjuus, et seriaal poleks pidanud sugugi nii lõppema, sest peategelane Carrie Bradshaw poleks tohtinud abielluda. 

Kõik, kes on «Seksi ja linna» seriaali näinud, teavad hästi, kui kaua ajas Carrie oma silmarõõmu Mr Bigi ehk John James Prestonit taga. Seriaalile on tehtud ka kaks filmi, kus Carrie ja Mr Big on lõpuks koos ning abielluvad. Seriaali looja Darren Star ütles aga hiljuti ühes intervjuus, et see armulugu poleks pidanud nii lõppema, edastab Marie Claire.

«Mina nende viimaste osadega ei tegelenud,» sõnas Star. «Kui sa lubad teistel inimestel oma sarja kirjutada ja produtseerida, siis ühel hetkel tuleb lasta neil oma visiooni järgida. Aga mulle tundub, et seriaali lõpp ei olnud kooskõlas selle tegeliku tuumaga, mis oli see, et naised ei leia abielust õnne.»

Ta selgitas, et see pole universaalne tõde, muidugi on neid, kes on tänu abiellumisele väga õnnelikud, kuid see polnud antud seriaali mõte. Star sõnas, et sel ajal, kui «Seksi ja linna» seriaal alguse sai, olid levinud romantilised seriaalid, mille sisu oli sootuks teistsugune ja mille puhul võis juba alguses aimata, et loo lõpp on õnnelik. «Seks ja linn» oli aga teistsugune ning seetõttu see naistele meeldiski. 

«Lõpuks sai sellest siiski üsna tavapärane romantiline komöödia... Aga kui sa ei kirjuta ise igat episoodi, siis pole võimalik loota, et sari kulgeb nii, nagu sina tahad,» ütles Star. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles