Mamma mia! Tiskres müüakse uskumatult luksuslikku häärberit

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kõik teed viivad Rooma? Selle Itaalia stiilis häärberi ostja võib end Itaaliasse lendamise vaevast säästa, sest tema Tiskre kodus on nii sambad kui isiklik spaa.

313.8 m² suuruse seitsmetoaline luksuseramu ehitati ümber aastatel 2007-2014. Maja esimesel korrusel paikneb suur elutuba Itaalia stiilis keraamilise kaminaga, talveaed-elutuba, kabinet, köök-söögituba, avar hall, suur majapidamisruum pesu pesemiseks, kuivatamiseks ja triikimiseks, väike majapidamisruum, türgi saun, dušinurk ja kaks tualetti. Suurest majapidamisruumist viib uks möbleeritud ja lilledega ümbritsetud terrassile.

Teisel korrusel asuvad kaks merevaatega magamistuba, suur garderoobituba, buduaar, avar vannituba-tualett vanni, dušinurga, valamu ja suure elegantse peegliga ning trepihall avatud ruumiga kahel korrusel.

Maja kogu sisustus on tellitud Itaaliast, müüja rõhutab väärispuidust ja antiikmööbliga sisustatud elutuba ning asjaolu, et Itaalia päritolu eritellimusega täispuidust köögimööblis pole ühtegi naela ega kruvi, vaid see on kokku pandud puittappidega. Kogu majas on elektriküte, kuid lisaks paigaldati paari aasta eest katusele päikesepatareid võimsusega 11 KW. Maja kohta saad rohkem infot müügikuulutusest kinnisvaraportaalis kv.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles