Mis juhtus? Maailma kuulsaim peotüdruk kolis Šveitsi mägikülla

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paris Hilton näitab Instagramis, et uude kohta kolimine on teda täielikult muutnud.
Paris Hilton näitab Instagramis, et uude kohta kolimine on teda täielikult muutnud. Foto: Instagram

Šveitsi Schindellegi asula inimestele tuli suure üllatusena, et hiljuti vähem kui 3000 elanikuga külla kolinud blond õbluke naine on maailma kuulsaim peotüdruk Paris Hilton.

Kolimise põhjuseks mõistagi armastus: ekstravagantne miljonärist peika Hans Thomas Gross. Intervjuus telekanalile Pro7 ülistas Hilton meest taevani.  «Maailma parim mees, minu elu armastus,» õhkas Hilton. Paar elab tagasitõmbunult küla servas mehe modernses kolmekordses villas, kust avaneb maaliline vaade külale ja järvele. Hilton rääkis intervjuus, et naudib uut kodu ja külaelu: siin ei jahi teda fotograafid ning ta ei tundvat mingit vajadust pidutsemise järele. Vaata Parise enda tehtud videot uuest kodukülast staari Instagramist.

Kunagise roosade kostüümikeste kandmise ja piiksuva häälega rääkimise üle naine vaid muigas - intervjuu ajal kandis ta soliidset musta mantlit ning tunnistas, et tütarlapsest on daam sirgunud. Parise Instagramis on naise totaalselt muutunud elu igatahes jäädvustatud: värviliste jookide asemel poseerib naine nüüd lumes, botikuid ostes või lehmadega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles