Vaata, kuidas valmistuvad kuulsused auhinnagalade perioodiks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katy Perry Kuldgloobuste jagamisel.
Katy Perry Kuldgloobuste jagamisel. Foto: SCANPIX

Kuulsused näevad alati auhinnagaladel kadestamisväärsed välja – neil on laitmatu meik, imekaunis soeng ja ideaalne figuur. Ent siinkohal tasub meenutada vana head ütlust: ilu nõuab ohvreid. Nimelt hakkavad tuntud inimesed auhinnagalade perioodiks valmistuma juba paar kuud enne tähtsat sündmust. 

Marie Claire tõi välja ajakava, millal ja kuidas hakkavad kuulsused auhinnagaladeks valmistuma.

Paar kuud enne sündmust

Selleks ajaks on käidud mõnes soojas kohas puhkamas, et olla lõõgastunud ja värske. Kuigi kuulsused on aastaringselt üsna heas vormis, hakkavad nad paar kuud enne Kuldgloobuste ja Oscarite jagamist mõtlema sellele, kuidas veel paremasse vormi saada. Nüüd on ka paras aeg helistada oma stilistile ja arutada, milliste riietega ühele või teisele galale minna.

Rihanna puhkusel (Xposure)
Rihanna puhkusel (Xposure) Foto: XPOSURE

Kuu aega enne sündmust (pluss/miinus üks nädal)

Kleit või kleidid on välja valitud. Kuu aega enne tähtsat sündmust võiks helistada eratreenerile Lacey Stone'ile, kes on treeninud koos Nicole Kidmani ja Amanda Seyfriediga. Stone hoolitseb selle eest, et kuulsuse keha oleks ideaalses vormis ja ükski moeajakirja toimetaja ei saaks mõne kehaosa kallal nuriseda.

Mõned näited sellest, milliseid trenne Lacey Stone soovitab: kardiotrenn, rattasõit või muu intensiivne treening, natuke joogat ja balletiharjutusi või muud sarnast. Kui kuulsus on juba üsna heas füüsilises vormis, siis võib ta neid harjutusi teha umbes 20 minutit päevas ja sellest piisab. Kui kuulsus on tellinud omale õlapaeltega ja üsna paljastava kleidi, siis võib Stone määrata talle hommikuse trenni, mis tähendab seda, et treener sõidab iga hommik kuulsuse koju, äratab ta üles ja nad lähevad koos jooksma.

Kate Hudson treenib koos koeraga (Xposure)
Kate Hudson treenib koos koeraga (Xposure) Foto: XPOSURE

24 päeva enne sündmust

Kuna põhiaur kulub välimuse kujundamisele, siis on kuulsustel üsna vähe aega, et ise omale korralikku sööki valmistada. Selleks palkavad paljud neist erakokad, kes valmistavad eranditult vaid tervislikke ja maitsvaid sööke. Teine võimalus on kasutada mõne ettevõtte teenust, kes tood toidu koju. Hollywoodis on palju taolisi toiduettevõtteid, mis teenindavad ainult kuulsusi. 

Lena Dunham jagas sellist pilti vaid mõne päeva eest (Instagram)
Lena Dunham jagas sellist pilti vaid mõne päeva eest (Instagram) Foto: Instagram/Instagram

Nädal või paar enne sündmust

Nüüd on aeg, mil eratreener lubab kuulsusel veidi puhata, aga seda vaid juhul, kui ta on saavutanud oma seatud eesmärgid. Alkoholi pole lubatud tarbida, põhijoogiks ettevalmistusperioodil on vesi. 

Amy Schumer kallima Ben Hanischiga (Xposure)
Amy Schumer kallima Ben Hanischiga (Xposure) Foto: XPOSURE

Sündmuse päeval

Mõned kuulsused armastavad enne tähtsaid sündmusi saunas käia. Tippmodell Adriana Lima on aga öelnud, et tema tarbi enne suurt sündmust 12 tunni jooksul üldse vett. Sündmuse päevaks on tuntud inimese keha sale ja väga heas vormis, sealt ei leiaks ilmselt ühtki iluviga (abiks on ka vormiv aluspesu ja kleeplint, millega kinnitatakse ka kõige libedamast materjalist olevad kleidid keha külge). 

Eva Longoria Kuldgloobuste jagamisel (AP)
Eva Longoria Kuldgloobuste jagamisel (AP) Foto: Jordan Strauss/AP
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles